Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Перед каждою ігрою": чим живе правдоруб українського футболу Михайло Кополовець
23:35
"Перед каждою ігрою": чим живе правдоруб українського футболу Михайло Кополовець
Журналісти програми "Профутбол" поговорили з Михайлом Кополовцем про його футбольні справи.

Повернення Михайла Кополовця до рідної Батьківщини, а якщо точніше — продовження футбольної кар'єри у чемпіонаті Закарпатської області, привернув увагу не тільки місцевих, а й всеукраїнських, топових ЗМІ. І не дивно: адже колоритний закарпатський гравець є одним з найепатажніших спортсменів України. Його відверті інтерв'ю та витівки неодноразово ставали загальновідомими мемами.
 
Повернувся Михайло на Закарпаття, приєднавшись до команди обласного чемпіонату «Минай» і відразу, майже без розкачки, почав тероризувати оборону суперників. За два матчі на його рахунку вже 3 голи та гольова передача.
 
Сам Кополовець зазначає, що вдома він почувається щасливим і переїзд до Ужгорода назрівав вже давно. З'ясувати причини, що зумовили покинути Німеччину та почати виступи за клуб з обласного чемпіонату вирішили журналісти популярної програми «Профутбол» на телеканалі «2+2». Тиждень тому вони приїздили до Ужгорода, аби поспілкуватися з футболістом. Розмова вийшла плідною, а що з цього вийшло — дивіться у відеоматеріалі.
 
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2152 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: