Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Перемога на харизмі
23:08
Перемога на харизмі
26 серпня у рамках ІІ міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу на честь Андрія Гаваші зустрілись Шахтар та Динамо.



І все на закарпатських футбольних полях, а якщо бути точним то в селі Кам’яниця на полі комплексу «Камелот».

Свисток арбітра і очікуваний матч розпочинається із затяжної атаки динамівців. Хлопці в білій формі відразу намагаються нав’язати темп та стиль гри своїм суперникам, однак підопічні дитячої спортивної школи Шахтар не хлопчики для биття і кожну нагоду для контратаки використовували якнайкраще, однак влучно пробити по воротам так і не вдавалось. Тим не менш за перші хвилини матчу юним гравцям Динамо все ж таки вдалось знайти шпаринку в захисті і вже на 10 хвилині вийти вперед.

Звичайно такий рахунок ніяк не влаштовував Шахтар, який відразу кинувся відігравати. Були моменти коли усі гравці Шахтаря окрім воротаря були в захисній зоні Динамо та забити гол так і не вдалось. Натомість в середині тайму вже гравці Динамо очікували на помилку суперника і за першої нагоди йшли в контратаку, створивши декілька серйозних моментів у воріт Шахтаря.

Останні ж 10 хвилин можна відзначити активність обох команд, які постійно намагались тримати швидкий темп гри і досить часто створювати гострі моменти біля воріт суперника. Та тривати так довго не могло і вже під завісу тайму у Динамівців краще виходило із відбором м’яча, що й змусило суперників повністю зосередитись на захисті. Створивши вдосталь гострих моментів ні одна з команд так і не змогла забити другий гол в грі.

У другому таймі команди не здивували нічим новим, Динамо більше часу контролювало м’яч, а Шахтар покладався на швидкість своїх нападників, які за нагоди швидко долали майже все поле і частенько тримали воротаря Динамо у максимальній напрузі, але загнати м’яч у ворота так і не вдалось.

Будь яка гра де команда віддається на повну – варто чекати на позитивний результат. За 15 хвилин до кінця гри динамівцям вдалось вдруге дотиснути свого суперника і забити довгоочікуваний гол.

Під кінець Шахтар все ж таки декілька разів намагався відіграти хоча б один м’яч та цього дня фортуна була не на їхній стороні. Третій, такий собі контрольний, гол у ворота юних вихованців донецької школи поставив остаточну крапку в цьому протистоянні.

Варто зазначити команди продемонстрували досить дорослу гру, кожен гравець чітко розумів свою роль у команді і грав саме на неї. Гра у пас та заздалегідь сплановані та опрацьовані атаки на тренуванні, нині домінували в зустрічі.

Дякую командам за показову гру на закарпатських футбольних аренах.

Анатолій КОСТЮХ

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 684 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: