Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога на класі (ФОТО)
16:45
Перемога на класі (ФОТО)
«Мункач» проводив перший поєдинок чемпіонату в рідних стінах.

Перемога на класі (ФОТО) Зважаючи на те, що стартовий виїзний поєдинок сезону з «Боржавою» для мукачівців став невдалим (поступилися 0:1), тож за підтримки рідних трибун хлопці прагнули здобути своєрідний реванш. Незважаючи на примхи погоди – холодний вітер та мрячний дощ трибуни місцевого «Авангарду» були заповнені майже наполовину.

З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою й змусили колектив зі Свалявщини на повну відпрацьовувати в обороні. Особливо додав клопоту полянським захисникам правий півзахисник «Мункача» Владислав Апостолюк, який по-черзі обігрував кількох гравців «Поляни» і робив передачі в район одинадцятиметрової позначки. А далі й сам вийшов на ударний простір, однак переграти кіпера Євгена Шутака не зміг.

Після кількох спроб, які не увінчалися успіхом, на 18-й хвилині господарі після затяжної атаки відкривають рахунок у матчі. З правого флангу навісну передачу на дальній кут воротарського майданчика суперника виконав капітан Михайло Трухан. Саме там захисники «Поляни» призабули хавбека червоно-білих Юрія Булезу, який точно головою замикає передачу партнера. До слова, Юрій ще осінню захищав кольори молодіжного складу полтавської «Ворскли» U-19.

Після голу мукачівці не збавили обертів, скоріше навпаки – значно зросла інтенсивність їхніх атак. На 29-й хвилині Анатолій Нурієв вийшов віч-на-віч з воротарем, але пробив поруч зі стійкою. Через три хвилини В.Апостолюк перекидував стража полянських воріт, але сильний порив вітру завадив м’ячу потрапити в ціль. Лише за хвилину до перерви ігрова перевага господарів втілилася в голеву. Нападник Іван Качур «обікрав» захисника «Поляни», по-дорозі до воріт обіграв і оборонця, і воротаря й покотив м’яч в пусті ворота – 2:0. Цей гол Іван презентував як подарунок для тренера молодіжного складу ФК «Мункач» Івана Фізера, який нещодавно відсвяткував день народження.

Друга половина поєдинку пройшла за цілковитого домінування господарів. Окрім трьох забитих голів у цей відрізок часу мукачівці змарнували ще 4-5 голевих нагод. На 52-й хвилині Михайло Трухан обходить свого візаві й пробиває над поперечиною, через хвилину швидкий Іван Качур обіграв двох захисників разом з воротарем, однак «завозився» з м’ячем і гравці «Поляни» завадили йому завдати удару по воротам. А от на 56-й хвилині гості не змогли нічого протиставити точному пострілу Віталія Трачука, який робить рахунок – 3:0.

Через мить пенальті не забиває досвідчений капітан «Мункача» М.Трухан. Та капітана «підправив» Юрій Булеза, який точно завершує чергову розгорнуту атаку підопічних Сільваші й оформлює дубль на свій рахунок.

До розгромного результат двобою доводить Анатолій Нурієв, котрий самотужки, наче ніж крізь масло, пройшов з центра поля через захисні редути «Поляни» і вколотив м’яч у дальній від голкіпера  кут воріт.

Ось такою феєричною перемогою відкривають сезон в домашніх стінах мукачівці.


Арбітр – Юрій Бобаль (Ужгород);
Асистенти арбітра – Яна Сащина, Ілья Вовчанський (Ужгород);
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв (Ужгород).

Стадіон «Авангард» м. Мукачево
Глядачів –  200. Температура +12

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Поляна» (Поляна) – 5:0 (2:0)

Голи: Булеза, 18, 76, Качур, 44, Трачук, 56, Нурієв, 90+1.

ФК «Мункач»: Андрушко, Міклош (Пилип 65), Когутка (Гомба 77), Лаішев, Трачук, Русин (Буда 59), Трухан (Шольц Річард 72), Булеза, Апостолюк, Нурієв, Качур (Шольц Роланд 80).
Запасні: Сільваші, Франчук, Хміль, Захарченко.
Тренер: Золтан Сільваші

ФК «Поляна»: Шутак, Чубірка, Головнич, Русин, Ропонич (Лібак 56), Лебович (Русин Василь 64), Мельник, Тимкович (Пензель 46, Ріпкович 79), Сокач, Соломко, Русин Мирослав (Грабар 59).
Запасний: Безик
Тренер: Василь Ропонич

Попередження: Міклош 63, Шульц Роланд 89 – Русин Артур 58, Лібак 63.
Роман СЕНИШИН
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1284 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: