Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога "Ужгорода" і хет-рик Гегедоша (ФОТО)
18:17
Перемога "Ужгорода" і хет-рик Гегедоша (ФОТО)
На відмінному газоні стадіону «Автомобіліст» ужгородці більш ніж впевнено розібрались з «Береговом».

Перемога Підопічні Мирослава Бабяка являються міцним середняком чемпіонату Закарпаття та тягатися з кращим клубом області вони не в змозі. Це продемонструвала і сьогоднішня гра, де господарі, які грали у новій біло-чорній формі Macron, час від часу включали високі швидкості і збільшували рахунок.

Яскраво виділявся технічною складовою Гегедош, який феєрить чи не в кожному матчі. При цьому, не переходячи на свою половину поля впродовж майже всієї гри.

Вже на старті Бако діагоналлю вивів Гегедоша на ворота та Кучінка вийшов з воріт і відбив удар. Трохи згодом Гегедош пробивав з штрафного по центру з 25 метрів точно під перекладину, кіпер відбив.

Після першої десятихвилинки гри берегівці мали дві чудові нагоди, щоб повернутись у гру. Після кутового Луця підбирає м'яч і без перешкод пробиває з 17 метрів, шкіряний пройшов біля стійки. Ще за мить Татинець на правому куті штрафної на замаху убирає Горського і б'є з 10 метрів, Лютнянський відбиває. Це стало важливим моментом, після якого інтрига в матчі зникла, тому що господарі одразу ж забили. Швидка комбінація, в якій взяли учать Бако, Реплюк і Гегедош, який здійснив забігання у карну зону і з семи метрів переграв воротаря. 1:0.

На 25-ій хвилині після довгої передачі Реплюк продовжує головою політ мяча, Гегедош виходить віч-на-віч з кіпером і забиває вдруге. 2:0.

До перерви Ковчар та двічі Гегедош мали забивати, та їх удари з 7-8 метрів проходили повз ворота. Гості рідко доводили атаки до удару. Лише одного разу Ковтун з-за меж штрафної провірив Лютнянського.

У другому таймі домінування Ужгорода було таким же безперечним. Реплюк віддав на Гегедоша, який обійшов Буксара і прострілив на свіжого Скунзяка та Іван затягнув з ударом. Ще одного разу після пасу з глибини Скунзяк в один дотик перекидував воротаря з 12 метрів, але вище воріт.

На 65-ій хвилині Горський подав у штрафну, а Гегедош випередив Мучичку і оформив хет-рик. Підопічні Шанти продовжували прошивати оборону берегівців. Гегедош обійшов двох захисників і викотив Пиняшку під удар, та Василь, не зрозуміло як, вдарив мимо з трьох метрів. Реплюк зліва переадресував на інший бік штрафної на Гегедоша, а Роберт накинув на Скунзяка, який головою забив четвертий гол своєї команди.

Ужгородці володіючи перевагою включили економ режим і помилок з їх боку почастішало. Так Ковтун після пасу Сливара вийшов на одного Лютнянського та пробив у нього. Луця добивав з 12 метрів, але вище практично пустих воріт.

«Ужгород» без проблем розібрався з командою Бабяка і готується до багатоматчевого протистояння з "Дийдо" (два півфінали у Кубку, Суперкубок і гра на старті чемпіонату).       


Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Денис Федяй, Анатолій Гал
Делегат матчу – Василь Зайтлер
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Берегово» 4:0

Голи: Гегедош, 16, 25, 65, Скунзяк, 68.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Ерік Гречка, 80), Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо (Роман Білінський, 72), Павло Оржаховський (Іван Скунзяк, 46), Іван Бандурович, Олександр Бако, Василь Пиняшко, Олександр Ковчар, Михайло Реплюк, Роберт Гегедош.
Тренер – Іван Шанта.
 
Берегово: Павло Кучінка (Василь Мучичка, 46), Андрій Микитишин, Василь Красношлик, Едуард Стецьо (Михайло Микуланинець, 59), Сергій Гичка, Юрій Каганець (Олександр Яворів, 80), Микола Татинець (Назар Сливар, 70), Василь Ковтун, Олександр Міклош, Степан Буксар, Василь Луця.
Тренер – Мирослав Бабяк.   
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1503 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: