Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Перемога ужгородців до Дня міста (ФОТО)
19:25
Перемога ужгородців до Дня міста (ФОТО)
Із очного протистояння середняків почався 9-й тур Другої ліги сезону 2019/20.

Перемога ужгородців до Дня міста (ФОТО) Матч шостої та восьмої команд ліги при різниці всього в одне очко був гідним початком туру в Групі А. І, до речі, з перших хвилин незнайомі один одному суперники почали без т.зв. «розвідки», граючи досить активно й пробиваючи по чужих воротах із різних позицій. Уже в дебюті, хвилині на другій, Лютнянському довелося парирувати удар впритул від Ткача. У відповідь поруч із дев’яткою пробивав Павленко. А коли після перехоплення Пучковського Корнєв дав довгу передачу на хід Ткачу, той виявився спритнішим двох суперників, от тільки з лівої не влучив по воротах з лінії карного майданчика. Здалеку били Павленко із Пуканичем. А Корольчук навіть не реалізував майже чистий вихід один на один (захисник «гальмував» його до останнього).

Тож коли стався гол, гра вже була «розігрітою». Ледве Лютнянський потягнув удар чи то Дишканта, чи то Касімова, як на дальній стійці Пучковський випередив Масікевича й буквально заштовхнув м’яча в сітку з лінії воріт – 0:1. Розвинути успіх оболонцям не вдалося. Навіть більше – ще до перерви довелося замінювати 40-річного Корнєва, який зазнав пошкодження в боротьбі корпус у корпус із колишнім одноклубником – двохметровим Корольчуком.

Можливо, ця втрата навіть вплинула на бойовий дух гостей. Адже ще до перерви ФК Ужгород зрівняв рахунок. До того Пуканич і Павленко безліч разів пристрілювалися здалеку, а допоміг забити банальний корнер. Розіграний небанально: Пуканич, прокотивши від прапорця Машталіру, отримав зворотну передачу й із правої ноги поцілив майже в саму дальню дев’ятку – 1:1. На куражі ще до перерви небезпечно пробивав Пуканич, неодноразово стандарти в його виконанні рвали редут гостей. Але могла й Оболонь-2 карати суперників, коли на довгий пас стартував форвард Ткач. В підсумку Лютнянському довелося вибігати в поле на перехоплення, з чим він справився, як танк, зніс суперника, а добивання Касімова вийшло неточним.

Щоб не втратити настрій, ужгородці оперативно пішли вперед і в другому таймі забезпечили собі перевагу. На кутовий від Пуканича йшло відразу кілька гравців, а в підсумку замкнув навіс головою Дрозд, з близької відстані, навіть не особливо підстрибуючи – 2:1. А пізніше, коли захисники заблокували удар Корольчука, Машталір тут же з лівої направив м’яча в дев’ятку метрів із 15-ти – 3:1. Сергій міг забивати й ще – як дальніми ударами, так і фірмовими сольними рейдами. Але й цього вистачило для перемоги. 10 очок набирає ФК Ужгород, обходить Оболонь-2 і свого наступного суперника по домашніх матчах, іншого дебютанта ПФЛ – Діназ. Наразі шосте місце у закарпатців, проте, нагадаємо, основна кількість матчів 9-го туру відбудеться завтра, тож якою буде позиція за підсумками всього ігрового дня – будемо судити після завершення всіх ігор.


ФК Ужгород – Оболонь-Бровар-2 (Буча) – 3:1

Голи: Пуканич, 42, Дрозд, 62, Машталір, 78 – Пучковський, 23

Ужгород: Лютнянський, Дрозд, Шкіндер (Ряшко, 72), Пасічник, Федак, Павленко (Селещук, 90), Ференцик (Дуран, 82), Масікевич (Русин, 60), Пуканич, Машталір, Корольчук.
Запасні: Готра, Ковчар.
 Головний тренер: Василь Варга.

Оболонь-Бровар-2: Коломієць, Глошардін, Чобанов, Потопальський, Степаненко, Корнєв (Сичевський, 45+1; Дерев’яго, 89), Покойовий, Дишкант (Рафальський, 67), Касімов (Лаврієнко, 76), Пучковський (Козій, 59), Ткач.
Запасні: Дьогтяр, Чистяк.
Старший тренер: Олег Мазуренко.

Попередження: Дишкант, 40; Пучковський, 46; Степаненко, 48; Покойовий, 60; Потопальський, 69; Пасічник, 70; Корольчук, 71; Ряшко, 90+2

Вилучення: Антоненко (тр.О2), 64 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 688 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Двояке враження від гри, з одного боку супер, наш Ужгород виграв, всі раді, але є одно але..... Гра абсолютно ніяка в Ужгорода, виграли в дітвори, яким по 17-18 років, при цьому чи спіціально, чи випадково, але суддя всю гру свистів в одну сторону, проти Оболоні, кожну сикунду, від любого дотику дітвака наші падали, як підкошені. Се просто мерско було дивитися, не розумію, навіщо Ужгороду працювати із суддями? Невже не можна навіть просту Оболонь із 17 річною дітворою обіграти? МАло ганьба за такий виграш, і десь по людськи шкода тих школьників з Оболоні.

الاسم *:
Email *:
كود *: