Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога в подарунок
11:53
Перемога в подарунок
Іршавська команда у принциповому протистоянні перемогла севлюшців і привітала свого тренера з днем народження.

Перемога в подарунок Єдина зміна у стартовому складі севлюшців у цій грі – замість Віщака вийшов Дорі. В іршавської команди одним з нових облич на полі був 20-річний мукачівець Едуард Ковтонюк, який останнім часом виступав у Польщі. 

Гості зуміли відразу першим ударом по воротам відкрити рахунок – на 3-ій хвилині Лобода здійснює відбір у центрі поля і віддає довгу передачу на Реплюка, який одразу ж прострілює, а Чедрик влучно пробиває з восьми метрів – 0:1.

Хороший початок гри для виноградівців, які у перші десять хвилин тримали гру виключно на половині поля суперника. Та курйозний епізод біля воріт гостей допоміг Бужорі швидко встановити паритет – довга передача Веждела, Козар помиляється у простій ситуації на виході і Качур зрівнює рахунок – 1:1.

Наступ гостей часто іршавці зупиняли фолами, один з таких призвів до небезпечного штрафного на 17-ій хвилині та удар Куделка з 19 метрів прийшовся в руки голкіперу. 

Наступні двадцять хвилин виноградівці мали невелику перевагу у володінні м’ячем та позиційні атаки не несли відчутної загрози воротам господарів. 

За десять хвилин до завершення першого тайму команди створили по черзі дуже небезпечні моменти. На 35-ій хвилині Реплюк подав зліва, Чедрик головою пробив з семи метрів та перекладина рятує ворота Русина, а добивання Лободи заблокували. Вже за дві хвилини простріл від Качура зліва, Івашко без проблем пробиває з шести метрів, Козар відбиває перед собою і Ерік встигає ще добити – 2:1.

У другому таймі гості продовжували тиснути на ворота суперника, створюючи напівмоменти. Після прострілу Чедрика Дорі на ближній стійці пробив вище. Варваринець та Ковтун цілили з середньої дистанції, але не точно. 

Бужора грала від захисту, проте не забувала і про швидкі контрвипади, так на 60-ій хвилині вибігли у контратаку, Бандурович протягнув м’яч до чужої штрафної, далі шкіряний відскочив до Качура, який з розвороту пробив з 15 метрів у ближній кут, Козар не зреагував – 3:1.

Через дві хвилини після пасу від Віщака у падінні пробивав Реплюк з десяти метрів, але м’яч йде повз ворота. На 65-ій хвилині після подачі з кутового Качур головою скидує, а Чізмар, який хвилиною раніше вийшов на поле, випереджає Козара і пробиває повз нього – 4:1.

До слова, Чізмар перейшов у Бужору перед початком чемпіонату якраз із Севлюша, за який виступав у Зимовій першості.

У наступні півгодини підопічні Білака зосередились на утриманні переможного рахунку щільно граючи в захисті. Севлюшу важко було пробитись крізь захисні редути суперника, тож основна загроза йшла лише після ударів зі штрафних. На 72-ій хвилині Чедрик асистував Петречку та його удар з 15 метрів забрав Русин.

Севлюш у другій виїзній грі підряд втрачає очки і опускається на третю сходинку. Майже перед кожним голом Іршави, команда Гібалюка не реалізовувала свій хороший момент, тож саме реалізація зіграла вирішальну роль у сьогоднішньому матчі. Також зіграло свою роль відсутність основного воротаря Кондратюка, який продовжує відсиджувати дискваліфікацію.

У підсумку Бужора на завершенні першого кола здобуває свою найважливішу перемогу у дербі з виноградівцями, чим вітає свого тренера, який саме в день гри святкував свій 46-ий день народження. Іршавська команда йде на перерву другою з мінімальним відставанням від Хуста, який прийматимуть вдома на старті другого кола без дискваліфікованого Корнутяка.


Статистика

Удари

9 - 12

У рамку
6 - 4

Кутові
3 - 5


ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 4:1

Голи: Качур, 10, 60; Івашко, 38; Чізмар, 65 – Чедрик, 3.

Бужора: Василь Русин – Василь Росул, Роман Мідянчик, Андрій Ломага (Анатолій Богович, 70), Станіслав Кохан (Михайло Міговк, 59) - Іван Бандурович, Едуард Ковтонюк, Іван Веждел, Сергій Яцкулинець, Ерік Івашко (Іван Чізмар, 63) – Іван Качур.
Тренер – Іван Білак.

Севлюш: Василь Козар - Василь Ковтун, Василь Куделко, Микола Ількович (Борис Штефан, 69), Роберт Смокоровський (Олексій Остафійчук, 66) - Євген Русин (Роман Петречко, 66), Володимир Варваринець (Михайло Чутора, 66), Яромир Лобода (Юрій Віщак, 55) Михайло Реплюк, Артур Дорі (Юрій Мешко, 66) - Михайло Чедрик 
Тренер – Микола Гібалюк.

Попередження: Мідянчик, 8; Веждел, 13; –Лобода, 22; Куделко, 41; Чутора, 77.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 748 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: