Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Перемога "Вільхівців" та безгольова "Марамуреша"
11:06
Перемога "Вільхівців" та безгольова "Марамуреша"
На вихідних відбувся черговий тур Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд під егідою ААФУ сезону 2023/24.

Перемога Сокіл зазнав розгромної поразки від Куликова-Юності, тож сподівався реабілітуватися за невдачу. При цьому, граючи на кілька фронтів, команда з Київщини знову зіграла в не найбільш оптимальному складі (говоримо, зокрема, про захист).

СК Вільхівці справили позитивне враження. Вже в дебюті вони отримали 100% шанс повести в рахунку – Тимошенко стартував на вкидання з ауту, проте його перечепив Музика. Сам постраждалий виконав 11-метровий, але влучив у штангу, а потім перше добивання від Тимошенка заблокував Шевчук, а на повторне зреагував сам воротар Колос.

Щоправда, ще до перерви господарі виправилися. Після прострілу Мілєсіна з правого флангу Хрієнко намагався забити п’ятою – влучив у захисника, проте сам же розвернувся й пробив повз воротаря з близької відстані ‒ 1:0. Другий тайм залишав непогані шанси для Сокола, проте голкіпер і захист закарпатців діяли самовіддано, та й старалися підопічні Дірявки активно переходити від оборони в атаку, тримаючи таким чином суперників під контролем. Важлива перемога виводить СК Вільхівці на друге місце при рівності очок з лідером.

СК Вільхівці – Сокіл (Михайлівка-Рубежівка) – 1:0 (1:0)

Гол: Хрієнко, 40

Незабитий пенальті: Тимошенко (СКВ), 12 (стійка)

Вільхівці: Гумметов, Мілєсін, Минайленко (Цуркан, 52), Ульянов©, Лєсунов, Клочан, Кірєєв (Апіян, 84), Головін (Маркевич, 46) (Шабадаш, 90+5), Тимошенко (Радченко, 89), Хрієнко (Куцин, 66), Кучеренко. 
Запасні: Кіктенко, Войтюк, Гриньов. 
Головний тренер: Сергій Дірявка.

Сокіл: Колос, Шевчук, Пресняк, Барбон, Корнієнко (Зозуля, 46), Гупаленко (Доніч, 46; Новік, 76), Музика (Шишкін, 46), Гида© (Васильєв, 46), Ільченко, Мельничук, Заїка (Набільський, 62). 
Запасні: Сидоренко, Валага. 
Головний тренер: Олег Самченко.

Попередження: Музика, 34, Пресняк, 80, Фільчаков (тр.СМР), 85, Ільченко, 87, Гумметов, 88, Зозуля, 90+1, Маркевич, 90+5



Досить досвідчена команда з Тернопільщини намагалася вирвати перемогу на Закарпатті, проте на діях гостей позначилася втома. Вони напередодні за короткий період встигли здобути Кубок області та виграти черговий матч у чемпіонаті, де також мають максимальні завдання.

Вже в дебюті травмувався досвідчений оборонець Ковалик, що змусило тренерський штаб до перестановок між центром захисту та опорною зоною. Пізніше, вже під кінець гри, Кохман, який замінив товариша після пошкодження, залишив Агрон удесятьох. Ця нічия – значне досягнення для дебютантів змагань, які гідно грали проти одного зі старожилів змагань і заслужено досягнули позитивного результату.

Марамуреш (Нижня Апша) – Агрон (Великі Гаї) – 0:0

Марамуреш: Логовський©, Брусенцев (Кольчугін, 56), Панченко (Похил, 75), Слищенко, Ульянко, Ваврик, Козак (Степанчук, 51), Овсянніков (Гончаров, 72), Проскура (Нечосов, 64), Зінаков, Боднарук (Бабкін, 89). Запасні: Третяк, Кирпичов. Головний тренер: Сергій Зайцев.

Агрон: Рогаль, Соколовський, Олексюк, Ковалик© (Кохман, 12), Скакун, Стриєшин, Пришнівський, Луцик (Білик, 71), Червонецький (Павлусь, 87), Гром’як (Семенець, 72), Процик (Мельник, 72). Запасні: Войнарський, Онищук. Головний тренер: Сергій Богородіченко.

Попередження: Овсянніков, 22, Кохман, 22, Соколовський, 45+3, Скакун, 48, Пришнівський, 51, Червонецький, 61, Кольчугін, 64

Вилучення: Кохман, 83 (повторне попередження)

Джерело

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 354 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: