Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможна кінцівка від "Сокола" у грі з "Березним"
17:24
Переможна кінцівка від "Сокола" у грі з "Березним"
20 вересня на місцевому стадіоні у Кінчеші проходив матч між командами «Сокіл» Кінчеш та «Березний» з Великий Березний.

Переможна кінцівка від З турнірної точки зору фаворитом зустрічі вважався Кінчеш, адже він знаходиться на декілька щабелів вище ніж «Березний». Гостроти протистоянню добавляв ще той факт, що у літнє міжсезоння «Сокіл» втратив декілька своїх провідних гравців. А отже шанси трохи вирівнялись, та й Березний являє собою молоду та амбіційну команду, яку дуже не легко перемогти. Саме тому гра обіцяла  бути досить цікавою.

У першому таймі було дуже і дуже багато боротьби, гравці обох команд за будь-яку ціну не хотіли поступатись, майже кожну хвилину лунав свисток арбітра, адже пристрасті на футбольному полі могли вибухнути в будь-яку секунду. На щастя це так і не відбулося. Основна гра точилась в центрі поля, де мінімальною перевагою володіли господарі. Але по-правді кажучи до реальних моментів справа у першій половині гри так і не дійшла. Вболівальники, які прийшли за голами та видовищем відверто нудьгували.

Друга половина матчу на щастя була куди цікавіша першої. Тут вам і моменти і голи, але про все по черзі. Розпочалось все з навали на ворота гостей. Спочатку півзахисник «Сокіла» Павло Кривка опинився на ударній позиції, але з 15-ти метрів пробив прямо у руки голкіперу  «Березного» Готрі. Потім нападник господарів Жолт Батка у намаганні заробити пенальті для своєї команди відверто та самовільно впав у штрафному майданчику. Жовта картка за симуляцію від арбітра зустрічі Юрія Бобаля не змусила на себе чекати.

Після цього Кінчеш заспокоївся, а ось березняни навпаки на короткий час взяли гру під свій контроль. Декілька разів небезпеку біля воріт Кінчеша створювали півзахисники Березного Мар’ян Попович та Микола М. Словенський Але для успіху завжди не вистачало якісного останнього пасу.

Гра потихеньку наближалась до свого нічийного завершення і напевно все так би і завершилось. Однак «Сокіл» за 15 хвилин до фінального свистка мобілізував свої сили і видав прекрасну кінцівку матчу, до якої гості явно були не готові. Після декількох небезпечних, але гострих атак за участю господарів, рахунок все ж було відкрито. Це нападник Кінчеша Жолт Батка вибіг на побачення з голкіпером і майстерно переграв останнього. 1:0.

Після забитого голу «Сокіл» не збавив, а навпаки додав обертів. Внаслідок цього Степан Луб на 89 хвилині відправив круглого у порожні ворота. 2:0. Варто додати, що автор забитого голу тільки-но вийшов на поле і відразу забив першим своїм дотиком.

Матч так і завершився перемогою Кінчеша 2:0.
 

Арбітр: Бобаль Юрій
Асистенти: Рогач Ян, Шитєв Христина
Інспектор: Плеханов Анатолій
 
 «Сокіл» Кінчеш - «Березний» В.Березний  2:0

Голи: Батка, 82, Луб, 89.

 «Сокіл» Кінчеш: Фанта В, Минайленко М, Глива О, Лобанов А, Яхимець О, Петрич К, Вароді Й, Лович В, Дем’ян Р, Батка Ж, Кривка П.
Запасні: Луб С, Солодовник І, Марусич М, Янцо Ю.

«Березний» В.Березний: Готра Д, Тацак О, Сабов О, Веселовський В, Біганич Р, Словенський М.В., Словенський М.М., Канюк Р, Попович М, Сема Ю, Пеняк А.
Запасні: Геник М, Тряско Я.

Попередження: Батка - Біганич.
Ян Рогач
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 664 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: