Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний "бліцкриг" Бобовища в Заріччі
18:01
Переможний "бліцкриг" Бобовища в Заріччі
Два швидкі голи принесли перемогу мукачівській команді.

Переможний
Грати в Заріччі лідерам непросто, підтвердження цьому стала перемога господарів у матчі з новодавидківським ФК «ім. Федора Медвідя» у 12-му турі. Але в останніх двох турах у зарічан спостерігається певний ігровий спад. Головні причини цього – кадрові проблеми. Та й на матч з «Бобовищем» не приїхали стрийські легіонери «Заріччя», зате з Італії на кілька днів завітав Юрій Булеза за спиною в якого виступи в прем’єрлігівському чемпіонаті U-19 у складі «Ворскли».
 
Однак, відчувалося, що на господарів тисне ще якийсь тягар, не було блиску в їх очах. Так вони старалися, боролися, відчайдушно атакували, але все ж не було емоцій, які так притаманні іршавчанам...
 
Натомість гості вже в першій атаці на 40-й секунді забили: розіграли м’яч з центрального кола, кілька поперечних пасів на половині поля суперника – м’яч відкотився до ніг Крістіана Дірея, який не вагаючись метрів з 20 пробив у дальній кут – круглий вдарився об стійку й закотився в сітку воріт господарів. Доволі таки приголомшливий початок для місцевої публіки.
 
Бобовищанці відчули, що відправили суперника в нокдаун й продовжили тиск на їх володіння. Вже на 8-ій хвилині перед кутом карного майданчика зарічан м’яч отримав Сергій Бобик й нічого не вигадуючи просто вдарив у напрямку воріт – не знаю чи воротар не сподівався на таке рішення, однак не зумів нічого протиставити цьому пострілу – 0:2.
 
Лише після цього господарі наче встали зі сплячки й почали лагодити якусь конструктивну гру, а з нею й атаки. Досить добре працював в центральній зоні Юрій Булеза, який виводив партнерів на ударні позиції, а правим флангом кілька разів залишав з носом оборону «Бобовища» Назар Бобік. На 19-ій хвилині з його передачі міг скоротити відставання нападник «Заріччя», який в падінні з лінії воротарського майданчика завдавав удару - на допомогу кіперу прийшла поперечина. Далі ж Віталій Підбереський в падінні витягує складний м’яч після удару з-за меж карного майданчика. Хорошу нагоду мав і Юрій Булеза, який ледь не вийшов віч-на-віч з воротарем, але замешкався з м’ячем і його наздогнали захисники й локалізували небезпеку біля власних воріт.
 
В середині першого тайму гра знову змістилася в центральне коло, бобовищанці намагалися вивести довгими передачам своїх швидких хавбеків через фланги, але ті постійно попадали в офсайдну пастку. Найбльше відзначився в цьому Сергій Бобик, який здається десь разів 5 опинявся в положенні поза грою. Навіть в одному випадку спересердя вдарив з усієї сили по м’ячу після чергового свистка рефері за що отримав «гірчичник».

Другий тайм став ще більш в’язким – багато боротьби, дрібних фолів, верхової боротьби. Отак тривало левову частку часу. А наприкінці господарі ще більше підсіли, тут фізика була на користь бобовищанців, кілька разів оборонці «Заріччя» помилялися при створенні штучного офсайду. Десь на 88-й хвилині Річард Шольц вийшов віч-на-віч з кіпером, а захисники в цей час дивилися на асистента з надією, що той має підняти прапорець. На щастя третій гол гості не забили – виручив воротар. Тож 2:0 «Бобовищанці» продовжують близько «дихати в спину» концгазівському «Витязю», тому на нас чекає цікава боротьба за золото та іншого ґатунку медалі в західній зоні першої ліги.
 
Щодо «Заріччя», то після гри окремі з вболівальників сумно зауважували, що цілком ймовірно команда може й не поїхати на наступний матч до Ракошина: «Нам юнаків шкода, які борються за нагороди», – так казав один із палких вболівальників місцевої команди.
 
Дуже не хочеться, щоб такий самобутній колектив достроково завершив виступи в чемпіонаті, адже село славилося своєю футбольною історією, на яку не слід би кидати отакий негативний відтінок. Сподіваюся, що спонсори клубу знайдуть мотивацію насамперед у себе, а команда їх обов’язково підтримає.

 
Арбітр: Гарлач Ігор;
Асистенти: Сенишин Роман, Боднар Сергій ;
Спостерігач арбітражу: Кувік Іван (усі з Ужгорода).
 
Стадіон с. Заріччя. Глядачів: 450
 
ФК «Заріччя» – ФК «Бобовище» – 0:2 (0:2)
 
Голи: Дірей 1, Бобик 8.
 
«Заріччя»: Волошин Владислав, Костак Юрій, Гасинець Аркадій, Поп Олександр, Сокач Юрій, Урста Василь, Ільницький Іван, Зан Василь, Петер Рудольф, Бобік Назар, Булеза Юрій.
Запасні: Ігнатишин Василь, Брич Михайло, Фельцан Іван, Совтан Олександр, Шерегій Іван, Фельцан Василь, Греба Михайло.
Тренер: Цимбал Микола
 
«Бобовище»: Підбереський Віталій, Лаішев Євген, Бундаш Олександр, Шольц Роланд, Ливка Ігор, Герц Андрій (к), Мідянчик Роман, Шольц Річард, Бобик Сергій, Пінджоля Олександр, Дірей Крістіан.
Запасні: Ковач Володимир, Харченко Андрій, Русин Андрій
Тренер: Іван Ковач
 
Попередження: Гасинець 19, Ільницький 30 – Пінджоля 26, Дірей 41, Ливка 53.
Семен МИХАЙЛИК.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1095 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: