Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний фініш "Сокола" (ФОТО)
18:59
Переможний фініш "Сокола" (ФОТО)
Доросла та юнацька команди Кінчеша здобули перемоги у останньому турі Першої ліги.

Переможний фініш Центральним матчем була зустріч юнацьких складів, де новодавидківці вже давно забезпечили собі золоті нагороди, а соколятам потрібно було будь-що перемагати для здобуття бронзових медалей. Очевидно гості діяли з меншим завзяттям, що не скажеш про кінчешців, які ще у першому таймі провели три голи і у підсумку перемогли 4:1. Та й варто відмітити, що одразу п’ять юніорів вийшли у старті за дорослий склад, тож мукачівські юнаки грали далеко не оптимальним складом.

Щодо гри дорослих команд, то перший тайм пройшов у суцільній боротьбі. На старті Михайловський та Ніцкулич завдавали дальніх пострілів, але не точних. Гості зуміли створити загрозу біля воріт Фанти на 44-ій хвилині, коли Кузьма вивів Лешка до воріт, однак Віталій не влучив у рамку з 10 метрів.

У другій половині поєдинку було трохи цікавіше. Вже на 48-ій хвилині Сугоняк пробив з 20 метрів, воротар переводить у поперечку, Ніцкулич намагався добити, але зробив це невдало. Сокіл володів перевагою над омолодженою командою Нового Давидкова і мав ще декілька хороших нагод. На 60-ій хвилині Ніцкулич дає змогу Рабелу вийти на одного воротаря та Віктор не зміг переграти Бляшина.

Через три хвилини Рабел заробив штрафний в 19 метрах від воріт і сам його виконав, але круглий йде трохи вище. На 66-ій хвилині Варга подав зі штрафного з центра поля, Кузьма після відскоку пробивав з семи метрів, але не влучив у рамку. На 73-ій хвилині стрімкий форвард Ф.Медвідя Лешко отримав довгу передачу, пройшов правим краєм і пробив звідти з 15 метрів, Фанта забрав. 

На 76-ій хвилині господарі подали кутовий, Корпош пробив головою у дальній кут та стійка грає за мукачівців, а добивання заблокували захисники.

Коли вже здавалось, що голів у цьому матчі глядачі так і не побачать Соколи заробили стандарт недалеко від штрафної. Сугоняк поцілив точно під ближню стійку і приніс перемогу своїй команду на фініші чемпіонату. Кінчешська команда вдруге поспіль завершує сезон на п’ятому місці.


«Сокіл» Кінчеш – «Ф.Медвідя» Нове Давидково 1:0

Голи: Сугоняк, 86.

Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Андрій Крупа, Олександр Яхимець, Василь Микульця, Іван Корпош, Ярослав Фаринич (Владислав Тренич, 85), Ігор Сугоняк, Віктор Рабел, Девід Ніцкулич, Владислав Михайловський.
Запасні: Ярослав Ільков
Тренер – Іван Криса.

Ф.Медвідя: Юрій Бляшин, Едуард Варга, Олександр Микуланинець, Степан Балог, Сергій Медвідь, Святослав Севч, Вадим Гранчак, Мирослав Човбан, Олександр Кузьма, Євген Качур, Віталій Лешко.
Запасні: Іван Пазуханич, 
Тренер – Євген Качур. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 748 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ужгород  
0
А де всі результати чемпіонату? вже 5 годин пройшло і тиша, таке вреження, що грали десь в Катарі:)

1 Ваня 86  
0
Є результати вишки ??

الاسم *:
Email *:
كود *: