Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Переможний камбек "Хуста" у меншості
20:30
Переможний камбек "Хуста" у меншості
Закарпатська команда зуміла відігратися і вирвати важливі три очки на Київщині.

Переможний камбек Матч у передмісті столиці почався з божевільного обміну гольовими моментами – вже на першій хвилині після кутового Музиченко ледве не заніс м’яч у ворота (трішки мимо), а слідом після штрафного від Пуди м’яч відскочив до Вечурка і він метрів із 18-ти зарядив у стійку воріт. У відповідь уже Станкович цілком міг відкривати рахунок. Далі супер-шанс не використав Ндукве. А який удар Пуди потягнув воротар Хуста!

Після відразу чотирьох гольових моментів за дебютний відрізок поєдинку було навіть дивно, що нулі на табло вбереглися так довго – аж другого тайму. Проте й тут із гри забити не вдалося. Зокрема, після одного з кутових Ндукве двічі поспіль (!) пробивав з кута воротарського майданчика – Бєліменко та везіння в цьому моменті не підвели гостей. Проте й вони були безсилими, коли після чергового стандарту на м’яч ішов Пуди, а його зачепив у власному карному майданчику Павлич. Литовченко пробив пенальті сильно й майже в дев’ятку, без шансів для воротаря – 1:0. Олексій має тепер 10 результативних дій – 8 голів та два асисти в 12 матчах.

Але не те що розвинути, навіть втримати свою перевагу Чайка не змогла. Воротар Баранцов, який до цього кілька разів здорово виручив Чайку, вибивав від своїх воріт, але потягнув м’яз і влучив точно в ноги супернику. Василь Луців у оточенні захисників з-за меж карного майданчика катнув м’яча повз голкіпера, який лежав і мучився від болю – 1:1. Гол із присмаком Fair Play – судді такі моменти не зупиняють, а суперечливість ситуації не завадила голеадору відсвяткувати свій 9-й гол у чемпіонаті при трьох асистах.

Після заміни воротаря вже ФК Хуст заволодів ініціативою. Сильний удар від штрафного Приходька міг завдати багато неприємностей (і на добиванні також), а в кінцівці Вагін відпасував направо, Павлич акуратно прострілив, а Фляшко в падінні переправив м’яча в ворота – 1:2! Михайло вдруге в сезоні забиває після виходу на заміну, й знову це переможний м’яч у гостях!

Вольовий успіх хустян дозволив їм набрати 22 очка та обігнати тимчасово Реал Фарму та зрівнятися з Чайкою за очками. Проте третє місце не зберегти борщагівцям – за особистими зустрічами тепер перевага в закарпатців.



Чайка (Петропавлівська Борщагівка) – ФК Хуст – 1:2

Голи: Литовченко, 66 (пен.) ‒ В.Луців, 73, Фляшко, 89

Чайка (стартовий склад): Баранцов, Пуди, Стеценко, Махонін, Музиченко, Вечурко, Шакун, Ндукве, Кулакевич, Дубілей, Литовченко. Запасні: Майборода, Коломієць, Лещенко, Жикол, Мнишенко, Смітюх, Вендел, Тищенко, Луценко, Клименко, Гуськов, Хохлов. 
Головний тренер: Сергій Сизихін.

Хуст (стартовий склад): Бєліменко, Мердєєв, Іванов, Тихненко, Павлич, Вагін, Станкович, Приходько, Мик.Пилип, П.Луців, В.Луців. Запасні: Левченко, Фляшко, Боднарук, Романенко, Стрілець, Борисенко, Колчин. 
Головний тренер: Володимир Циткін.


Джерело
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 335 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: