Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний камбек "Витязів" у Середньому (ФОТО)
20:47
Переможний камбек "Витязів" у Середньому (ФОТО)
Команда Тараса Вайданича зуміла здобути важливі три очки.

Переможний камбек
Багато хто віддавав перевагу саме гостям у цьому протистоянні, адже у Концгазо склад більш збалансований і відчутно сильніша лава запасних. Проте середнянці були серйозно налаштовані здобути першу перемогу у цьому році.

У першій ж атаці Гулович увійшов у штрафну і пробив з 13 метрів, але не точно. На 16-ій хвилині Медведєв здійснив перехоплення на чужій половині поля і відразу відправив Яковлєва один в один з кіпером та Костик відбив перший удар, а одразу за цим і добивання. За дві хвилини Бобаль вирізає на правий край на Медведєва, який на швидкості вривається у штрафну і пробиває з 12 метрів, воротар знову рятує свої ворота.
 
У витязів вартих уваги моментів у першому таймі практично не виникало. Лише на 24-ій хвилині Ковтан завдавав удару сходу з 19 метрів, м’яч пройшов повз ворота. На 38-ій хвилині Бобаль виводить Яковлєва на рандеву з голкіпером і на цей раз Владислав забиває, перекинувши Костика, ціною зіткнення – 1:0.
 
На початку другого тайму плеймейкер середнянців знову віддає вперед на Яковлєва, який не зміг переграти Марка. За хвилину Бобаль вже сам бив з 19 метрів, але не сильно і кіпер зловив.
 
З часом у концівської команди почали виникати гольові нагоди. На 54-ій хвилині Скунзяк випередив воротаря на правому краї, скинувши у центр, де Соскида пробив через себе, але не влучив у рамку. За десять хвилин Повхан пробив з 24 метрів, м’яч пролетів дуже близько біля дев’ятки. За три хвилини Ковтан вперше за матч зумів розрядити свою гармату і з 23 метрів пробив голкіпера, від рук якого м’яч затріпотів у сітці – 1:1.
 
На 67-ій хвилині Медведєв обійшов захисника на правому краї, увійшов у штрафну і викотив Яковлєву під удар та форвард з 12 метрів пробив мимо. Тиск на ворота господарів не спадав і зовсім скоро витязі забили ще раз. Після верхової боротьби Соскиди і Ільчука м’яч відскочив до Назаренка, який з гострого кута вколотив шкіряного у ворота – 1:2.
 
За дві хвилини Бобаль виконував стандарт з правого флангу, не далеко від воріт, але пробив на півметра вище цілі. На 82-ій хвилині стався останній гострий момент у грі, коли Назаренко віддав у штрафну на Скунзяка, який прийняв і з розвороту пробив з 14 метрів, круглий пройшов над поперечкою.
 
Загалом рівна за характером гра, в якій господарі не змогли реалізувати свої нагоди, за що і поплатились у другому таймі.
 
 
ФК «Середнє» – ФК «Витязь» (Концово) 1:2
 
Голи: Яковлєв, 38 - Ковтан, 67, Назаренко, 75.
 
Середнє: Богдан Пунько, Дмитро Іванов (Василь Куприч, 42 (Павло Повханич, 63, Валентин Павлик, 81))), Іван Ільчук, Руслан Куртанич, Олексій Січ, Денис Пахомов, Юрій Дрозд, Віталій Медведєв, Мирон Гулович, Матвій Бобаль, Владислав Яковлєв (Андрій Філіп, 78).
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Витязь: Олександр Костик (Костянтин Марко, 46), Олександр Назаренко (Богдан Зуб, 84), Артем Пустовіт, Роберт Товт, Сергій Повхан, Юрій Каганець (Євген Костик, 90), Андрій Зизич (Іван Жентичко, 74), В’ячеслав Ковтан (Юрій Лаб’як, 80), Едуард Готра (Юліан Козуб, 79), Едуард Дзьоба (Іван Скунзяк, 46), Руслан Соскида.
Тренер – Тарас Вайданич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 772 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: