Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний покер Соскиди (ФОТО)
08:59
Переможний покер Соскиди (ФОТО)
Віковий форвард роззабивався у рахівські ворота і приніс три очки своїй команді.

Переможний покер Соскиди (ФОТО) Цікавий та результативний поєдинок пройшов на ужгородському Авангарді, де відбулось відразу кілька дебютів у Медеї: Пінковський на посаді тренера та Гібалюк, як гравець. Господарі мали кадрові проблеми, адже покинули команду Сидоренко, Ільчук, Куртанич, Шукаль, травмовані Пінковський, Путраш та Капустей. 

Перші десять хвилин пройшли у розвідці, а далі доволі швидкий гол вдалось забити червоно-білим, реалізувавши чи не перший свій момент. Після подачі кутового від Гібалюка Ізай грає на виході, однак мяч вибиває прямо на Ролю, який одразу головою повертає шкіряного у воротарський майданчик, де Соскида знаходячись на одній лінії з останнім захисником пробиває з розвороту - 1:0.

Господарі налагодили контроль і час від часу розкочували свої атаки на ворота суперника. На 25-ій хвилині в ході стрімкої контратаки Козуб викотив Медведєву та Віталій з 15 метрів пробиває вище. Через три хвилини Гібалюк виконує подачу з флангу, воротар грає на виході, Медведєв пробиває в дотик з 12 метрів та захисник стає на заваді вірному голу. На 36-ій хвилині Медведєв вивів Соскиду сам на сам, Руслан затягнув з ударом і перший удар відбив Ізай, який вже максимально скоротив кут обстрілу, добивання від Медведєва кіпер також парирує. Та відразу ж після подачі кутового Гібалюком Соскида на ближній стійці забиває вдруге - 2:0.

Карпати впродовж тайму створили декілька напівмоментів, але забити змогли тільки перед самою перервою зі штрафного. Майстер стандартів Іван Микуличинский з 19 метрів пробив сильно у воротарський кут - 2:1.

Цей гол змусив уважніше діяти господарів і вже на старті другого тайму вони відразу активізувались у нападі. На 49-ій хвилині Козуб увійшов у штрафну і пробив з 14 метрів, проте вище. За хвилину Медведєв після затяжної атаки пробив з 12 метрів, мяч влучає у стійку, а першим на добиванні був нестримний Соскида - 3:1.

На 54-ій хвилині Іван Микуличинський подав зліва у штрафну на Мерцина та його удар головою був не точним. На 57-ій хвилині Соскида протягнув мяч до чужої штрафної, віддав направо на Ролю, який одразу знайшов передачею голову Соскиди - 4:1.

Після встановлення розгромного рахунку наставник Медеї провів декілька замін і гра дещо заспокоїлась. Моменти вже не виникали з такою частотою, а було більше боротьби в центрі поля.

На 80-ій хвилині Медведєв подав справа, Джанда пробив головою у ближню девятку та Ізай ловить. В атаці у відповідь Іван Микуличинський прорвався у штрафну з правого краю і його зачепив ззаді Джанда. Арбітр Гала призначає пенальті, який сам постраждалий і реалізував - 4:2.

На 88-ій хвилині Джанда міг виправитись, але після подачі кутового його удар головою прийняла на себе стійка.

Вячеслав Пінковський стартує з перемоги із своєю новою командою і закріплюється на четвертій сходинці чемпіонату. Карпати сьогодні нічого не могли вдіяти з 41-річним бомбардиром, який продовжує показувати пристойний забивний рівень.


Статистика

Удари 
15 - 9

У рамку
12 - 4

Кутові 
3 - 1


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – СК «Карпати» (Рахів) 4:2

Голи: Соскида, 10, 36, 50, 57 - І. Микуличинський, 45, 81 (пен.).

Медея: Олександр Костик - Микола Гібалюк, Мирослав Скрип (Вячеслав Ковтан, 65), Едгар Русин, Євген Мукомела (Василь Роботишин, 52) - Іван Ковач (Богдан Зуб, 77), Едуард Дзьоба (Руслан Іванчик, 68), Юліан Козуб (Олександр Черевка, 68), Віталій Медведєв, Валерій Роля (Микола Джанда, 65) - Руслан Соскида.
Тренер - Вячеслав Пінковський.

Карпати: Андрій Ізай - Юрій Шемота, Микола Романюк, Богдан Тимочук, Микола Вішован, Микола Козурак - Юрій Микуличинський, Іван Микуличинський, Юрій Лаб’як - Андрій Мерцин, Юрій Яремчук (Василь Титор, 64).
Тренер - Андрій Панасюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 779 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: