Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перезабивали на два (ФОТО)
15:30
Перезабивали на два (ФОТО)
Про конкурентний юнацький двобій у «замковому містечку» дізнавайтесь далі.

Перезабивали на два (ФОТО)
Для обох колективів це була досить рідкісна, як для цього сезону, можливість здобути залікові бали. Із огляду на те, що трохи слабша «Діброва» грала вдома, поєдинок обіцяв бути дуже конкурентним і він цілком виправдав сподівання. Грали, що називається на зустрічних курсах. Єдине, що реалізовувати моменти трохи краще вдавалось гостям.
 
Початок першого тайму не приніс негативних емоцій апшанським ультрас, та середина була важкою. Голи Мільчевича та Демедюка були наслідками неуважності захисту й призвели до того, що надалі довелось постійно наздоганяти, що робити завжди важче, ніж ловити опонентів на контратаках. Єдиним позитивним промінчиком був Опріш-другий, який влучним ударом ще до перерви зміг трохи відновити інтригу – 1:2.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Ясінці незмінно відповідали на кожну позиційну атаку «Діброви» своїм контрвипадом, найчастіше по центру. На самому старті Демедюк оформив дубль і знову збільшив удвічі перевагу своєї команди – 1:3. Далі більше. Степан або Сергій, як кому приємініше чути, оформив свій хет-трик – 1:4, чим змусив господарів подумати про ва-банк, не той де купюри, а той, де летять вперед.
 
Здавалось ось-ось м’яч опиниться у воротах «Говерли», так близько він літав поблизу рамки Івана Попадича. Та захист відбивався, а голкіпер «червоних» діяв досить надійно. Показовою щодо цього була 54-та хвилина, коли на завершенні наступу правим флангом зі зміщенням до центру опинився Опріш-другий і влучним ударом, із ділянки одинадцятиметрової позначки в правий кут, міг оформити дубль. Та Іван у падінні таки зумів перевести м’яч на кутовий і врятувати своїх від голу.
 
Трохи згодом Опріш-другий активним дриблінгом змусив суперників порушити проти себе правила, тому Яцкович вказав на одинадцятиметрову позначку. Мигалка з «точки» розвів воротаря в лівий, а сам спрямував м’яч у правий кут – 2:4.
 
Трохи згодом Марина, той що Юрко, завершив наступ по центру влучанням під стійку й до максимуму відновив інтригу – 3:4. Господарі продовжили позиційно наступати, та захопившись емоційно не встигали відходити в захист. Спрацював стандарт, який дозволив підопічним Климпотюка дихати рівніше. Під час однієї з контратак гості заробили право на кутовий. Соколович подав із лівого кута в центру штрафного майданчика й Мильчевич ударом головою підкорегував м’яч у сітку – 5:3.
 
Результативний футбол приніс масу задоволення для любителів гольових шоу, але трохи засмутив палких фанів «Діброви», які дуже очікували на перемогу від своїх улюбленців, яку здобути в наступних матчах із міжгірцями та вишківцями буде ще важче.
 
«Говерлі» спочивати на лаврах локального переможця не доводиться, бо вже у неділю 2-го липня доведеться вдома доводити свою профпридатність у двобої з досить сильними, вишколеними у всеукраїнських футбольних баталіях, юнаками з ДЮСШ «Тячева», які до речі є недалекими сусідами молодих гуцулів у поточній таблиці, що додає принциповості майбутньому протистоянню.
 
 
Арбітр – Юрій Яцкович
Асистенти – Анатолій Гал та Євген Дубровка
4-й арбітр – Даніел Рущак
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
24 червня, с. Нижня Апша, стадіон «Діброва», ясно і спека, 67 глядачів
 
«Діброва» U 17 Нижня Апша – «Говерла» U 17 Ясіня – 3:5 (1:2)
 
Голи: Опріш-другий, 32, Мигалка, 61 (з пенальті), Марина, 65 – Мільчевич, 18, 68, Демедюк, 28, 37, 43.
 
«Діброва»: Василь Опріш-перший, Іван Гафинець, Василь Опріш-другий, Юрій Дан, Роман Філіп (Василь Мигалка, 27), Дмитро Філіп, Василь Литвин, Юрій Марина, Юрій Сіладі, Іван Мойш (Юрій Опріш, 36), Василь Дан.
тренер – Григорій Венгрин.
 
«Говерла»: Іван Попадич, Андрій Капчук, Юрій Маскалюк, Василь Соколович, Михайло Попадич, Петро Титаренко, Ерік Мільчевич, Степан Пластуняк, Назар Корженюк, Михайло Кувік (Василь Ружило, 36), Степан-Сергій Демедюк.
тренер – Дмитро Климпотюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1175 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: