Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перша ліга: огляд 6-ого туру чемпіонату області
22:21
Перша ліга: огляд 6-ого туру чемпіонату області
У цій першості передбачити результати доволі важко. У першій лізі нема явних лідерів.

У цій першості передбачити результати доволі важко. У першій лізі нема явних лідерів. Принаймні шість команд претендують на високі місця в турнірній таблиці.

«Говерла» програє два стартові поєдинки, а потім отримує підряд чотири перемоги. Не дуже впевнено стартували золотарівці, але потім команда набрала оберти. Нестабільно виступають «Авангард», «Вишково», «Карпати», «Вільхівці». «Терново» підтягнулося у середину турнірної таблиці, великобичківці та косівці поки що пробуксовують. Одним словом, усе залежить тільки від самих команд.

Цей тур виявився «урізаним» у зв’язку з участю рахівських «Карпат» та ФК «Терново» в міжнародному футбольному турнірі («Карпати» стали переможцями). Найбільше повеселили публіку золотарівці. Після феєричної перемоги у Вишкові, гравці господарів ніяк не могли спуститися з небес на грішну землю. Тільки коли загриміло, команда взялася за справу. На цей раз пронесло, а як буде іншим разом? Знову розчарували своїх уболівальників вишківчани. Команда могла зараз бути лідером першості, але її нема навіть серед призерів. Такого з вишківчанами не було дивно, щоб вдома втратити 5 очок із шести можливих із рівними собі. У хустян хороша команда, але тут, скоріше, проблеми психологічного плану. На цей раз очко з Вишкова повіз «Авангард». «В.Бичків» дав бій віце-чемпіонам, але зберегти хоча б очко їм не вдалося. «Говерла» доволі впевнено почувала себе з твердим середнячком ФК «Копаня». Гравці Ясіня почали відчувати смак до перемог.

26 травня. Ясіня. Селищний стадіон. 500 глядачів

«Говерла» – «Копаня» – 3:0

Голи: Іван Микитюк 29 хв., Віктор Новіков 43, 71 хв. – «Говерла».

Дощ і холодна погода не відлякала палких прихильників «Говерли». Вони прийшли на стадіон, щоб підтримати своїх улюбленців. Ясінянці відразу захопили ініціативу. Активним у господарів були Микитюк, Гафіяк, Новіков, Ігнатюк. Копанці трималися неповні півгодини. На 29 хв. Микитюк відкрив рахунок у грі. Після забитого м’яча «Говерла» не зупинилася, а ще активніше пішла вперед. Моменти виникали один за одним. Захист гостей діяв із останніх сил. Гол назрівав. На 43 хв. Новіков, який грав дуже продуктивно, зумів подвоїти результат. По перерві Говерла» домінувала на полі, хоч гостям вдалося провести кілька доволі небезпечних атак. «Копаню» виручила стійка й перекладина. Не реалізував хорошу нагоду Новіков, який додає від гри до гри. Саме Віктор на 71 хв. провів третій гол у ворота Марушки. Останні 20 хв. команди догравали. Ясінянцям цього було достатньо, а гості загострити гру вже не могли.

26 травня. Золотарево. Шкільний стадіон. 550 глядачів

«Золотарево» – «Міжгір’я» – 3:2

Голи: Олександр Сливка 24 хв., Станіслав Слава 26 хв., Василь Ігнатишин 49 хв. (автогол) – «Золотарево»; Євген Яргін 8 хв., Володимир Пуга 10 хв. – «Міжгір’я».

Видно, довго золотарівці святкували перемогу в хустському дербі. Уже перед грою було видно, що господарі не налаштовані на серйозний опір. Уперше за історію виступів на обласному рівні команда лідирує в першості. Господарі розпочали ні так, ні сяк. Міжгірці сповна скористалися з розслабленості золотарівців. На 8 хв. Яргін, на 10 – Володимир Пуга провели два м’ячі у ворота господарів. А міг бути й третій. Хвилин 7-8 господарі приходили до тями. Вони примусили себе підвищити швидкості й попрацювати у відборі. Можливо, й гості припустилися помилки, відійшовши назад і розраховуючи на швидку контратаку. Натиск золотарівців був настільки потужним, що на 25 і 26 хв. вони зуміли відзначитися двома голами. Завершували атаки своїх партнерів Сливка і Слава. Останні 20 хв. тайму гра проходила більше в центрі поля, хоч атаки господарів були все ж гострішими.

На другий тайм команда Олександра Пацкана вийшла налаштована по-бойовому. На 49 хв. Ігнатишин перервав атаку господарів, зрізав м’яч у власні ворота. Гол трішки розхолодив золотарівців. Вони дали можливість міжгірцям відчути м’яч, але до серйозних моментів біля воріт гостей не дійшло. Золотарівці мали ще два непогані моменти, але м’яч у ворота влітати не захотів.

Другий тур поспіль «Золотарево» – на чолі турнірної таблиці. І міжгірці молодці: хороша, весела команда. Їм цього дня не пощастило.

Інші матчі туру принесли такі результати:

«Вишково» – «Авангард» – 1:1,

«В.Бичків» – «Вільхівці» – 0:2.

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1076 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: