Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Перша за "Марамурешом"
18:43
Перша за "Марамурешом"
У першій частині кубкового протистояння тячівська команда здобула мінімальну перемогу.

Перша за Наставник господарів у звітній зустрічі обходився без свого кращого нападника Зінакова, повернувся після двоматчевої дискваліфікації капітан команди Іван Ільчук. Гості не змогли розраховувати на двох травмованих Караман та Фенинець та ще трійка гравців не змогли вийти через бюрократичні проблеми із заявкою.

Марамуреш намагався діяти першим номером та ужгородці ефективно збивали атакувальні пориви фаворита матчу. Темп гри був досить високим, але бракувало гострих моментів. Вийти вперед підопічні Зайцева змогли завядки стандарту - Гудз необачно зіграв небезпечно з Козаком перед своєю штрафною, а Боднарук на силу пробив у воротарський кут з 18 метрів - 1:0. 

Друга половина зустрічі також проходила на зустрічних курсах, а в середині тайму господарі забили вдруге - після подачі зліва Козак пробив, а Гончаров підправив м'яч у ворота, перекинувши голкіпера - 2:0.

Надалі тячівці цілком могли зняти питання про переможця у цій парі та Постемський продемонстрував кілька сейвів, а у додатковий час СХІ підстерегли помилку захисника Слищенка - Калінець підібрав м'яч, віддав правіше на Поповича, який прострілив і Калінець пробив Логовського - 2:1.

Цей гол значно покращив ситуацію для команди Рудольфа Балажинця перед матчем-відповіддю, який відбудеться за тиждень в Ужгороді. Нижньоапшанський клуб перервав свою безгольову серію і здобув першу перемогу на новому для себе рівні. 


СК "Марамуреш" - ФК СХІ 2:1

Голи: Боднарук, 38, Гончаров, 67 - Калінець, 90+4

СХІ: Постемський - Вовкунович, Цибик, Кецук, Цигак - Духнич, Волошин, Гудз (Кузнецов, 67) - Попович, Геці (Ребриш, 56), Калінець
Запасні: Геймур, Фенинець, Штефанюк

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 400 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: