Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перша зіркова перемога
19:40
Перша зіркова перемога
Головна команда Середнянської ОТГ здобуває дебютні очки у новому сезоні.

Перша зіркова перемога На штучному полі у Середньому зійшлися колективи, які ще декілька сезонів тому зустрічались на районному рівні. Однак перед цією грою віддати перевагу комусь було важко, сама гра також показала це.

Після стартової десятихвлинки команди обмінялись небезпечними моментами. Шелемончак завдав гострого удару з 17 метрів, Лагоцький парирує. За хвилину біля протилежних воріт Обдирко здійснив навіс на дальню стійку, де ніким не прикритий Ярослав Костик головою пробивав у пустий кут, але дивом не влучив з кількох метрів.

На полі панувала непоступлива боротьба, господарі володіли незначною територіальною перевагою, однак без суттєвих загострень. Лише на 39-ій хвилині київський півзахисник Зірки Войцеховський завдав потужного пострілу з 23 метрів і влучив у ціль - 1:0.

У другій половині зустрічі Лідер намагався виправити ситуацію. На 57-ій хвилині Савко мав нагоду скористатися неузгоджениии діями захисту і воротаря, проте не влучив у рамку з 19 метрів.

Завдання для Сторожниці ускладнилося на 70-ій хвилині, коли капітан команди Куцик зірвав перспективну атаку суперника поштовхом у спину Обдирка, заробив другу жовту у матчі і залишив своїх у меншості.

Та це не вплинуло на їх жагу відігратись і вони активно йшли вперед, шукаючи свого нападника Савка, який часто зміщався на фланг звідки робив простріли.

Одну з найреальніших нагод забити гості мали на 82-ій хвилині, коли Антон Станко розстрілював ворота з 13 метрів та кіпер зіграв надійно.

Підопічні Пеци не зуміли вижати щось із втрати лідера оборони сторожницької команди і довели гру до мінімальної перемоги, дебютної у цьому чемпіонаті.


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Лідер» (Сторожниця) – 1:0

Голи: Войцеховський, 39.

Вилучення: Куцик, 70. (Лідер).

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 484 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: