Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перший розгром зимової першості зупинився над Косівською Поляною
21:54
Перший розгром зимової першості зупинився над Косівською Поляною
У матчі 3-го туру вищолігова «Оболонь-1» екзаменувала на міцність першолігову «Кісву» з Косівської Поляни.

У матчі 3-го туру вищолігова «Оболонь-1» екзаменувала на міцність першолігову «Кісву» з Косівської Поляни.

Про настрій з яким вийшли пивовари на гру, свідчить той факт, що першого удару вони завдали вже на 37-й секунді поєдинку! До 10 хвилини матчу перевага пивоварів була як за ударами – 5:1, так і за влучаннями у площину. Фани підганяли оболонців дудками, а ті відповідали атаками переважно правим флангом та по центру.

Найреальніша нагода відкрити рахунок була в «Оболоні-1» на 10 хвилині. Їм вдалася швидка контратака в результаті якої три атакувальні гравці опинились з м’ячем перед одним захисником та воротарем. Ігор Пилип вже був на ударній позиції, але ситуацію врятував голкіпер. Активністю у пивоварів також виділялися Микола Вурста, Микола Росоха, Олександр Браєр та Антон Вайнраух. Вперше косівські полянці «показала зуби» тільки на 12-й хвилині, коли заробили право на штрафний удар. З 20-ти метрів Павло Попович потужно пробив з точки в правий кут, воротар Віктор Драгула вчасно змістився і кулаками виніс м’яч за бокову лінію. Та оболонців це ще більше розізлило. Ярослав Мадяр немов, Маріс Бьорген на олімпійській лижні, промчав правим флангом і виклав сферу «як сало на тарілочку» під удар Миколі Вурсті, той проштовхнув шкіряного в дальній лівий кут воріт – 1:0.

В середині тайму, після голу гра пивоварів заспокоїлась і як наслідок за 12 хвилин перевершили опонентів тільки за ударами – 1:0.

Кінець 1-го тайму ознаменувався жорсткою боротьбою. Гравці падали на різних ділянках поля поза межами чужих штрафних майданчиків. Трохи більше діставалось хустянам – ніби «Кісва» відплачувала пивоварам за їх жорсткість у попередньому дербі з «Вишковом». Подвоїти перевагу до перерви вдалося Ігорю Пилипу. Вийшовши віч-на-віч з воротарем півзахисник елегантно перекинув шкіряного (щось подібне утнув Мессі у суботньому поєдинку з Райо Вальєкано) над Сергієм Йосипчуком – 2:0.

Початок 2-го тайму розпочався з-за переваги пивоварів як за ударами – 2:1, так і за влучаннями в площину – 2:0.

Оформити дубль та зробити рахунок не пристойним зумів Ігор Пилип, який був першим на добиванні – 3:0. Фани «Оболоні-1», які «з математикою на ти» миттєво підрахували, що Ігор забив 3-й гол на 3-й хвилині 3-го поєдинку своєї команди у «Зимовій першості Закарпаття» 2014 року. Та партнери Ігоря на цьому не заспокоїлись. Під час атаки правим флангом Микола Росоха знайшов пасом вільного «як корабель у морі» Олександра Браєра, який опинився на позиції центрфорварда. Єдиний захисник не зумів перешкодити лідеру «Оболоні-1». Сашко з близької відстані вколотив м’яч у лівий кут брами Сергія Йосипчука – 4:0.

Середина тайму пройшла в тому ж ритмі, що й початок з перевагою «Оболоні-1» за ударами – 3:0. При цьому всі три постріли пивоварів були в площину воріт Йосипчука. На 49-й хвилині атака пивоварів по центру завершилась прицільним ударом Пилипа, та воротаря від голу врятувала хрестовина воріт. Через декілька хвилини під час атаки по центру, Олександр Браєр змарнував вихід фактично віч-на-віч з воротарем.

Кінець 2-го тайму був чи не найспокійнішим відрізком як для гравців, так і для фанів. Кінцевий результат – 4:0 на користь пивоварів. І як наслідок, команди посідають перше та останнє місце в групі.

«Кісва» - «Оболонь-1» - 0:4

Голи: Микола Вурста, 12, Ігор Пилип, 26, 38, Олександр Браєр, 47.

«Кісва»: Сергій Йосипчук, Михайло Бойчук, Анатолій Жуковський, Василь Липак, Микола Марущак, Володимир Басараба, Ростислав Басараба, Василь Зеленчук, Павло Попович, Володимир Митрюк, Роман Лазарчук.

«Оболонь-1»: Віктор Драгула, Сергій Панця, Віктор Микуляк, Юрій Фотан, Віталій Мілер, Олександр Браєр, Микола Вурста, Ярослав Мадяр, Ігор Пилип, Микола Росоха, Антон Вайнраух.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 700 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: