Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Чемпіонат міста Берегово з міні-футболу
16:32
Чемпіонат міста Берегово з міні-футболу
Футбольна першість закарпатського Берегсазу вийшла на фінішну пряму.

Футбольна першість закарпатського Берегсазу на фінішній прямій.

Зустрічалися ФК «Міліція» та ФК «Зірка». Боротьби в цьому матчі не вийшло — 7:2 на користь «правоохоронців». Три м’ячі Іштвана Гіді, дубль Петра Дрозденка, та ще голи Сергія Поповича з Андрієм Дорофеєвим наблизили міліціонерів до золотих медалей. У «Зірки» голами відзначились Ярослав Чегіль та Ігор Загієв.

ФК «Котнар», який бореться з «Міліцією» за чемпіонство, без проблем переграв ФК «Юність» — 6:0. У «виноробів» голи забивали Роберт Нодь (хет-трик), Габор Омбоді, Адам Нілош та Юрій Пейтер. На підйомі ФК «Мілан», який третю гру поспіль перемагає своїх суперників з рахунком 3:2. Цього разу «Мілану» протистояв аутсайдер чемпіонату ФК «Пушкаш». Останні намагалися нав’язати свою боротьбу «Мілану», саме вони першими і забили зусиллями Йосипа Шрека. Але цей м’яч швидко перекрив дубль Алекса Деяка, який вивів «росонері» вперед. Далі за «Мілан» забив Флоріан Алмаші, який зробив рахунок – 3:1. ФК «Пушкаш» зумів відповісти на це все ще одним голом від Андора Пави – 3:2 на користь «Мілану».

«Дружба» з «Гелою» розписали мирну нічию – 5:5. У «Дружбі» забивали: Василь Торпаї (хет-трик) та Петро Попович (дубль). У «Гели» всі п’ять м’ячів на себе записав Дмитро Золотарьов. «Зірка» переграла«Чизай» — 5:3. Розпочав гольову феєрію в цьому матчі Ярослав Чегіль на 6 хв. Через хвилину Сергій Гецко забив другий м’яч для «Зірки». На 11 хв. Ігор Загієв зробив рахунок – 3:0. На 13 хв. Іван Войтович добив«Чизай» — 4:0. М’яч Андрія Ковача на 15 хв. рахувався вже як «гол престижу», адже на тій же хвилині він відзначився автоголом. Після першого тайму 5:1 на користь «Зірки» і другий тайм спокійно можна було вважати формальністю. Та гравці «Чизая» не здалися. Лише зусилля голкіпера «Зірки» Валерія Галая не давали м’ячу опинитися у воротах. Але на 26 хв. Роберт Черешня зумів пробити Галая. Ще через хвилину Микола Міщенко залишив свій автограф у воротах «Зірки». Останні хвилини проходили під диктовку ФК «Чизай» та на більше команду не вистачило – 5:3 на користь «Зірки». ФК «Інтер» програв «Арсеналу» — 1:4. На гол «інтерівця» Сергія Станкулича «каноніри» відповіли хет-триком Чоби Дудинського та голом Степана Тара.

У неділю зіграли матч першого туру, який ДК БМФФ зобов’язав команд переграти. Зустрічалися ФК «Міліція» та ФК «Зірка». Боротьби в цьому матчі не вийшло — 7:2 на користь «правоохоронців». Три м’ячі Іштвана Гіді, дубль Петра Дрозденка, та ще голи Сергія Поповича з Андрієм Дорофеєвим наблизили міліціонерів до золотих медалей. У «Зірки» голами відзначились Ярослав Чегіль та Ігор Загієв.

ФК «Міліція» за два тури до завершення чемпіонату посідає першу сходинку і має в активі – 27 очок. На другому місці ФК «Котнар» — 22 очки. Треті ФК «Добровольців» — 18.

Бомбардирську гонку очолюють Роберт Нодь (ФК «Котнар») та Дмитро Золотарьов (ФК «Гела») – 19 голів.
Джерело

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 970 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: