Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Петер Латор: "Хочемо створити якісний футбольний клуб в Мукачеві"
08:01
Петер Латор: "Хочемо створити якісний футбольний клуб в Мукачеві"
Вже більше року ФК «Мункач» веде тісну співпрацю й отримує перші інвестиції від свого угорського партнера – компанії «Raul-Csom».

Петер Латор: Тож про цілі та найближчі перспективи співпраці угорської компанії з мукачівським клубом у розмові з менеджером компанії  Петером Латором
 
Пане Петер, чому вирішили взяти патронат над мукачівською командою?

– Наша компанія розвивається й стратегічно зацікавлена в виході на український ринок, а співпраця з ФК «Мункач» – це наш соціальний напрямок роботи в Україні. Розпочали тісну співпрацю з представниками мукачівського клубу ще на початку минулого року. Насамперед, хочемо підняти спортивно-професійний та матеріально-технічний  рівень «Мункача». Зауважу, що вже тепер бачимо великі перспективи саме зі спортивної точки зору.
 
Цікаво, а в майбутньому за вашої підтримки можлива поява в Мукачеві професійної команди?

– Наразі для нас не є самоціллю вихід у професійний футбол, а поетапно укріпити і розширити позиції в Прем'єр та Першій лізі України. Покращення інфраструктури дитячо-юнацького футболу – ось що ми малими кроками вже втілюємо в життя: до прикладу, тепер покращуємо якість футбольного поля, Нині на стадії розробки проект створення футбольної бази для «Мункача», шукаємо оптимальне місце, де її можна буде збудувати. Також маємо думку про команду в Угорщині, яку наша компанія підтримуватиме й хочемо зробити таку-собі взаємовигідну українсько-угорську футбольну співпрацю, яка буде сприяти розвитку обох клубів. В будь-якому випадку не будемо займатися вивезенням кращих гравців з України, й перепродувати їх в країни Європи. Наша філософія – це розвиток якісного футбольного клубу в Мукачеві.

Розмову записав Роман СЕНИШИН

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1728 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: