Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Петро Стасюк перейшов у "Маріуполь"
13:08
Петро Стасюк перейшов у "Маріуполь"
Один з кращих гравців минулого сезону у складі "Минаю" приєднався до маріупольської команди.

Петро Стасюк перейшов у
ФК «Маріуполь» уклав контракт з Петром Стасюком. Термін угоди із захисником розрахований на 3 роки, повідомляє офіційний сайт азовців.

Стасюк запам'ятається надовго місцевим вболівальникам завдяки своїй технічній грі на обох флангах, стрімких підключеннях до атак, асистам та голам. Його результативні удари у ворота «Інгульця» (1:1) та «Металіста-1925» (1:0) стали невід'ємною складовою чемпіонства у Першій лізі України.

За час виступів у ФК «Минай» трансферна вартість Петра, за даними авторитетного німецького порталу Трансфермаркт, виросла у два рази. Наразі він оцінюється у 150 тисяч євро.


Досьє

Петро Стасюк народився 24 лютого 1995 року в с.Петродолинське (Одеська область). Вихованець - ДЮСШ «Моноліт» (Чорноморськ) і СДЮШОР «Скала» (Моршин). Амплуа - лівий захисник. Зростання - 180 см, вага - 67 кг.

З 2013-го по 2017-й р виступав за стрийську «Скалу» (53 матчі у Другій лізі, 54 гри - у Першій). У сезоні 2017/18 р виступав в першому дивізіоні за «Балкани» (21 матч, 1 гол) і одеську «Жемчужину» (8 матчів). З літа 2018 го року виступав за «Минай» (28 матчів у Другій лізі, 30 ігор, 2 голи, 3 асисти - у Першій).

У минулому сезоні в складі закарпатської команди став чемпіоном Першої ліги. За оцінкою експертів Петро вважався кращим лівим захисником в першому дивізіоні. Дирекція ПФЛ визнала Стасюка кращим гравцем місяця (липня) в Першій лізі.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 461 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Силюк  
0
Жаль, дуже велика втрата...

الاسم *:
Email *:
كود *: