Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Петрово» здолало «Говерлу»
21:40
«Петрово» здолало «Говерлу»
Затисянський клуб «Петрово» у черговому турі першої ліги чемпіонату Закарпаття переміг одного з лідерів першості – ясінянську «Говерлу».

Затисянський клуб «Петрово» у черговому турі першої ліги чемпіонату Закарпаття переміг одного з лідерів першості – ясінянську «Говерлу».

Цей матч проходив у Пийтерфолво і викликав жвавий інтерес уболівальників, про що свідчили заповнені трибуни місцевого спортивного комплексу «Тиса».

-Наша команда прагнула реабілітуватися після прикрої втрати очок на Верховині вже у доданий арбітром час. А гості хотіли підтвердити свої лідерські амбіції, – пояснив неабияку напругу в цьому поєдинку президент СК «Петрово» Ернест Бенце.

Тон гострого протистояння на футбольному полі задали гравці Гуцулії. Вони двічі забивали голи у ворота господарів і вели в рахунку в першій половині матчу. Утім і пийтерфолвівці не засиджувалися в обороні і відповідали небезпечними контратаками.

За таким же сценарієм це спортивне змагання проходило і в другій половині поєдинку. Гра накалилася, коли «Петрово» зрівняло рахунок, а його нападники все частіше стали з’являтися у штрафному майданчику гостей. Під час однієї з таких атак зазнав травми плеча і змушений був залишити поле основний голкіпер «Говерли».

Ближче до закінчення матчу багато фолили гравці обох команд, за що винуватці отримували гірчичники від арбітра, а лікар ледь устигала надавати допомогу потерпілим у спортивному протиборстві.

І все ж у цей день фортуна була на боці господарів. Вони зуміли забити третій переможний гол у ворота суперника, чим немало порадували не тільки численних уболівальників, але й тренерський штаб та головного спонсора команди Віктора Дем’яна, а також сільського голову Валентина Товта.

-Ми робимо все необхідне, щоби забезпечити успішну участь СК «Петрово» у закарпатській першості, –каже біров Пийтерфолво.- Для цього зберегли і маємо найкращу серед сільських клубів області базу спортивного комплексу «Тиса». Зараз ведуться роботи з облаштування гостьових кімнат для прийому команд майстрів України та закордону.

Нагадаємо, спорткомлекс «Тиса», що є базою СК «Петрово», був побудований ще за радянських часів звдяки герою соцпраці Антоніну Бірову і досі вважається кращою сільською спортивною ареною регіону.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 923 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 петрово  
0
Шановна редакція.У вас недостовірна інформація,не Говерла диктувала гру на полі,а Петрово,не Петрово відігрувалось,а Говерла.Рахунок відкрив СК Петрово:Трухан із стандарту зробив подачу в штрафний майданчик,а Романов шедеврально завершив передечу ударом головою у девятку.Говерла зрівняла,але за декілька хвилин Петрово знову вело в рахунку.

2 lobda  
0
Дякуємо за виправлення. Інформація взята з джерела, яке вказано в кінці статті. Нажаль не мали змогу перевірити достовірність перебігу подій.

الاسم *:
Email *:
كود *: