Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підопічні Слюсара не залишили шансів "Вільхівцям" (ФОТО)
15:13
Підопічні Слюсара не залишили шансів "Вільхівцям" (ФОТО)
Продемонструвавши чудову гру «Спартакус» без проблем переграє «Вільхівці».

Підопічні Слюсара не залишили шансів Відразу з перших хвилин підопічні Слюсара подавали з кута поля, але Ковач чудово зіграв на виході. На 3-й хвилині гри Матяш подав в карний суперника, де Апіян прийняв і пробив, але удар пройшов повз ворота.
На 6-й хвилині господарі відкривають рахунок у цій зустрічі. Симчо отримав передачу на правому фланзі, обіграв захисника і подав на вільного Рацина, який головою переправляє круглого у ворота – 1:0.

Згодом Симчо, після передачі з глибини поля, випередив опонента і вийшов на ударну позицію, але в останній момент удар заблокував захисник. Гоподарі не скидували обертів і створили ще низку гострих можливостей. На 10-й хвилині господарі виконали корнер, Рацин підхопив круглого на підступах до штрафної і потужно пробив, але м'яч влучив у захисника. За п’ять хвилин Слюсар мав можливість вивести свою команду вперед, але голкіпер парирує його постріл.

На 21-й хвилині Жоффчак змістився в центр з правого краю і пробив, але удар вийшов не точним. На 27-й хвилині Скрип пристрілювався з дальньої дистанції, але м'яч пройшов значно вище воріт. В наступній атаці партнери вивели Куцина на побачення з голкіпером, але удар Івана встиг заблокувати захисник. Апіян двічі небезпечно пробивав зі стандартів та голкіпер зіграв надійно.

Під кінець першого тайму підопічні Бучка знову загрожували воротам господарів. На цей раз Жоффчак пробивав зі штрафного, але м'яч влучив у стінку. Вже під кінець першого тайму Апіян пробив з дальньої відстані, але повз ворота.

Друга половина матчу також розпочалася з тиску гостей. На 50-й хвилині активний Апіян небезпечно пробивав з-за меж штрафної, але голкіпер рятує свою команду. Відразу в наступній атаці господарям вдалось збільшити свою перевагу. Машталір увірвався у штрафну, обіграв захисника, але пробив у голкіпера, після чого м'яч відскочив до Рацина, Дмитро елегантно прибрав голкіпера і спрямував круглого у порожні ворота – 2:0.

Пропустивши другий м'яч, гості захопили територіальну перевагу. Апіян увірвався в штрафну, після чого був збитий захисником. Головний арбітр зустрічі без роздумів вказує на одинадцятиметрову позначку. До м'яча підійшов Фіцай, але забити йому не вдалось, Василь пробив вище воріт.

Відразу в наступній атаці Симчо змістився в центр і пробив з 16-ти метрів, але не точно. На 60-й хвилині у ворота «Вільхівців» влітає ще один м’яч. Симчо прострілив у штрафну, де вільний Минайленко заштовхує м'яч у порожні ворота – 3:0.

За декілька хвилин гості відповіли. Апіян увірвався у штрафну, обіграв голкіпера, але з гострого кута пробив у стійку. На 65-йхвилині все той же Апіян пробивав зі штрафного, але м'яч пройшов значно вище воріт.

Згодом Бенко пробивав зльоту, але Андрушко без труднощів фіксує м’яч. Вже за хвилину Бундаш отримав пас з глибини поля, вийшов на ударну позицію, але удар Мирослава заблокував захисник.

На 70-й хвилині Федак загрожував воротам суперника, але з кількох метрів не зміг влучити у ворота. Відразу в наступній атаці гості втратили чудову нагоду, щоб відзначитись. Після подачі з правого флангу Бенко пробивав у падінні через себе, але м’яч влучив у стійку, добивання результату не принесло.

На 74-й хвилині господарі заробили право на штрафний, але з ударом Слюсара з легкістю впорався голкіпер.
За декілька хвилин Апіян небезпечно пробивав зі штрафного, але Андрушко знову виручає свою команду. Під завісу гри Машталір промчав лівим краєм, прострілив у штрафну, але ніхто з партнерів не змігзачепитись за м'яч. На цьому головний арбітр зустрічі сигналізує про завершення матчу.
 
 
Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Резніченко В.
Делегат – Митровський М.І.
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», глядачів 100
 
ФК «Спартакус» – ФК «Вільхівці» 3:0

Голи: Рацин, 6, 52, Минайленко, 60.
 
Спартакус: Андрушко Юрій, Машталір Сергій, Гогерчак Руслан, Веждел Іван, Боднар Василь, Минайленко Максим, Слюсар Валентин, Бундаш Мирослав, Тищук Павло (Федак Стефан 71), Симчо Віктор, Рацин Дмитро (Пінковський В’ячеслав 76).
Запасні: Бобик Сергій, Смолига Денис, Дуран Володимир, Будз Богдан.
Тренер – Слюсар Валентин
 
Вільхівці: Ковач Іван, Товт Володимир, Скрип Мирослав, Фіцай Василь (Богович Анатолій 65), Терпак Василь, Матяш Михайло (Бессага Йосип 70), Кардач Володимир, Жоффчак Віктор, Куцин Іван, Грубінка Іван (Бенко Михайло 61), Апіян Артур.
Запасні: Солодовник Ігор.
Тренер – Бучок Юрій
 
Попередження: Симчо 34, Машталір 90 - Терпак 35, Кардач 55, Жоффчак 66. 

На 56-ій хвилині Фіцай не реалізував пенальті
Олександр Гряділь
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1161 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: