Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 13-го туру чемпіонату України серед аматорів
10:00
Підсумки 13-го туру чемпіонату України серед аматорів
Чудова весняна погода сприяла тому, що всі чотири матчі 13-го туру групи 1 викликали підвищений інтерес глядацької аудиторії.

Підсумки 13-го туру чемпіонату України серед аматорів
Середня відвідуваність туру склала 1000 глядачів. Найбільше людей на трибунах (1500 чоловік) зібрало протистояння "Покуття" та ОДЕКа. У Коломиї один з аутсайдерів завдав поразки лідеру західної групи, перемігши з рахунком 1:0. Долю зустрічі вирішив гол Андрія Ковальчука (до речі, п’ятий у сезоні), який півзахисник провів на початку другого тайму.
 
Поразкою ОДЕКа скористався "Рочин". Підопічні Володимира Підкіпняка з аналогічним рахунком вдома здолала чортківський "Кристал", завдяки чому повернули собі лідерство у групі.
 
Ще один доволі несподіваний результат був зафіксований у Калуші, де місцева однойменна команда перемогла "Малинськ". Два швидких голи 21-річного Юрія Голубки, який встиг пограти за молодіжні команди "Металіста" та "Шахтаря", поставили гостей в непросте положення. Вийти з нього підопічнім Богдана Самардак так і не вдалося.
 
Справжньою подією туру, що сталася у групі 1, можна вважати першу перемогу "Хмельницького" під керівництвом Олександра Алієва. Схоже на те, що після розгромної поразки від "Малинська" новоспечений тренер вирішив своїм прикладом продемонструвати підопічним, що і як потрібно виконувати на футбольному полі. Алієв вперше вдягнув футболку "Хмельницького", відіграв повний матч та відзначився результативною передачею.
 
 
"Калуш" - "Малинськ" 2:1
Голи: Голубка 14, 22 - Слуцький 88
 
"Нива" (Теребовля) - "Хмельницький" 1:2 (фото)
Голи: Штандер 12 пен - Гайдаш 60, Панасенков 75
 
"Покуття" (Коломия) - ОДЕК (Оржів) 1:0 (фото)
Гол: А.Ковальчук 48
 
"Рочин" (Соснівка) - "Кристал" (Чортків) 1:0
Гол: Болкіт 12

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 925 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: