Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 15-ого туру вищої ліги Закарпаття
15:34
Підсумки 15-ого туру вищої ліги Закарпаття
Що цікавого відбулось на полях Закарпаття у п’ятнадцятому турі вищої ліги.

Що цікавого відбулось на полях Закарпаття у п’ятнадцятому турі вищої ліги.

"Бужора" (Іршава) – "Поляна" – 1:4.
ФК "Поляна" все ще зберігає шанси стати чемпіоном Закарпаття, тому права на помилку вона не має. Впевнено перегравши іршавчан у гостях, свалявці наблизились до "Метеора" на відстань одного пункту, але у пістрялівців ще гра у запасі. Голи у свій актив записали Реплюк, Оржаховський та дубль Піцура - ФК "Поляна", а за "Бужору" забив Чедрик з пенальті.

"Петрово" – "Севлюш" (Виноградів) – 3:0.
Команда з села Пийтерфолво у другому колі значно додали у грі, передусім це завдяки літньому підсиленню команди. Крашевський та Сергеєв (обоє грали за СК "Берегвідейк") люди, які не нові у Закарпатському футболі. На полі "Петрово" було сильнішим від "Севлюша" у всіх аспектах. Починаючи від контролю м’яча і закінчуючи голами. Голом відзначився і тренер команди Олександр Розман.

"Боржава" (Довге) – "Оболонь" (Хуст) – 3:2.
По ходу гри "Боржава" постійно ввела в рахунку, однак "Оболонь" постійно відігравалась. Апогеєм зустрічі стала 94 хвилина матчу, коли арбітр призначив пенальті у ворота Хуста. Ні сил, ні часу хустянам не вистачило аби знову зрівняти рахунок. Голи забивали Батрин, Якуб та Білан з пенальті за "Боржаву" та Росоха, Пилип за "Оболонь".

"Ф.Медвідя" (Нове Давидково) – "Середнє" – 1:1.
Безумовно центральний матч туру, який виправдав сподівання вболівальників та експертів. У цьому матчі було все, напевно, окрім видалення. Давидково забило швидкий гол, але середнянці під кінець першого тайму зрівняли рахунок, який протримався до фінального свистка. Хоча "Середнє" мало нагоду і вирвати перемогу, якби Олександр Пакош реалызував пенальті. Голи забивали Скунзяк "Ф.Медвідя" та Кручаниця "Середнє".

Статистика: Цей тур приніс нам хорошу результативність команд. Загалом у звітньому турі забили 15 голів, що означає 3,75 гола за гру. З них 8 забили господарі поля та 7 гості.

Господарі виграли 2 гри з чотирьох, один раз програли та один раз зіграли в нічию. Вже у наступному турі пістрялівський "Метеор" їде в гості до "Боржави", де за два тури може оформити своє перше чемпіонство.

Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 976 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: