Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 18-го туру чемпіонату України серед аматорів (ВІДЕО)
21:56
Підсумки 18-го туру чемпіонату України серед аматорів (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі огляд останнього туру в 1 групі Аматорського чемпіонату України та розклад чвертьфіналів.

Підсумки 18-го туру чемпіонату України серед аматорів (ВІДЕО)

3.06.2018. 16:00. Стадіон «Ліон» (Малинськ), 200 глядачів
Суддя: Іван Родін (Львів).

ФК Малинськ – Кристал – 5:1
Голи: Гергелюк, 12, Корнійчук, 45+2, Лойко, 54, Царьов, 73, Скоцький, 84 – Курдас, 68

Малинськ: Фокін, Луцюк, Гергелюк, Негря (Царьов, 70), Лойко, Савицький (Скоцький, 65), Корнійчук, Онищук (Новосад, 83), Кір’ях (Мичко, 68), Брикса, Каращенко (Гайдучик, 55). 
Запасний: Кухарчук, Крайчинський. 
Головний тренер: Богдан Самардак.

Кристал: Ольховий, Красильников, Іванов, Шевцов, Клим, Пільтенко, Джогдом, Драч, Курдас, Скалій, Понєдєльнік. 
Запасний: Ковалевський. 
В.о. головного тренера: Едуард Хавров.

Попередження: Іванов, 53, Скалій, 75, Ольховий, 82

Напередодні виїзду в Рівненську область Кристал змінив головного тренера. Віктора Дубино замінив Едуард Хавров – спеціаліст, відомий по роботі з молоддю Іллічівця, Інгульцем та Поліссям, мав всього кілька днів підготовки, до того ж, зіткнувся з серйозними проблемами – через різні причини не могли взяти участь в зустрічі Хруставка, Болобан, Бесараб, Льовкін, Запорожець, Кравчук. У запасі значився єдиний Ковалевський – та й той травмований і не міг зіграти, на матч із болісною травмою виходив Курдас.

Малинськ, у свою чергу, хотів гідно завершити сезон домашнім матчем з аутсайдерами, яким конче потрібні були очки, щоб покинути останнє місце. Отож, уже в дебюті після подачі кутового від Кір’яха захисник Гергелюк ударом головою відкрив рахунок – 1:0. Перед перервою Онищук вдало прострілив з лівого флангу, і його передачу замкнув Корнійчук – 2:0. Поперерві рахунок до крупного довів Лойко, якому вдалося поцілити в ворота зі штрафного – 3:0.

Невеличку інтригу вніс у цей матч Курдас, який завершив атаку чортківців через фланг. Однак серія своєчасних замін дозволила господарям не лише не втратити керування грою, а й довести справу до розгрому. Вже через кілька хвилин після виходу на заміну вдалося відзначитися Царьову. Онищук знову направив м’яча з флангу в карний майданчик, Гайдучик вдало скинув в район 11-метрової відмітки, а Царьов завершив атаку влучним ударом – 4:1. А поставив крапку в матчі ще один джокер. Це Скоцький хорошим ударом метрів із 20-ти влучив у дев’ятку – 5:1.


3.06.2018. 17:00. Стадіон «Хімік» (Калуш), 450 глядачів
Суддя: Іван Заліський (Івано-Франківськ).

ФК Калуш – Покуття – 2:1
Голи: Матвіїв, 41, Танчин, 89 – Ковальчук, 34 (пен.)

Калуш: Кузів, Мись, Олевич, Гудак, Козлов, Неспляк, Голубка (Швець, 90+1), Генега (Драган, 59), Штандер (Герин, 81), Дедух (Танчин, 53; Гончар, 90+3), Матвіїв (Денега, 85). 
Запасний:
 Онуфрійчук. 
Головний тренер: Василь Малик.

Покуття: Мегдиник, Гаврилюк, Подолюк, Сікач (Сивка, 46), Шифир, Хандій, Уграк, Ковальчук (Шибко, 72), Блащук (Свірідов, 90), Москалик (Темерівський, 55), Карапка (Олійник, 71). 
Запасний:
 Кисилиця. 
Тренер:Любомир Корнута.

Попередження: Генега, 16, Голубка, 38, Козлов, 57 – Шифир, 16, Блащук, 32, Гаврилюк, 39

Видовищним та сповненим різних подій видався калуський матч. Господарі могли відкривати рахунок після кількох проривів Матвіїва, але довести їх до діла не вдалося. Натомість, гостям вдалося заробити пенальті, коли удар Ковальчука прийняв на руку Генега. Сам Ковальчук розвів м’яч і воротаря по різних кутах – 0:1.

У цей момент все вирішувалося для калушан. Якби воротар Кузів не здійснив неймовірний сейв, потягнувши м’яча після хорошого удару Блащука, хтозна, чим би це все залишилося для господарів. А так – після невдалого ауту коломиян Неспляк перехопив пас і запустив м’яч на хід Матвіїву, який вийшов віч-на-віч з воротарем і технічно зрівняв рахунок – 1:1.

Поперерві обидві команди могли забивати – Голубка з одного боку та Сивка з іншого мали чудові моменти. І лише в кінцівці, після затяжної атаки калушан, Голубка пофінтив на правому фланзі й навісив, а Танчин, вискочивши з-за спин оборонців, головою з близької відстані забив переможний м’яч – 2:1. Покуття, попри поразку, йде далі, Калуш фінішує п’ятим.

 

3.06.2018. 18:00. Стадіон «Поділля» (Хмельницький), 250 глядачів
Суддя: Богдан Грисьо (Львів).

ФК Хмельницький – ОДЕК – 1:3
Голи: Колесников, 80 – Трофимчук, 18, Приходько, 22, Таргоній, 58

Хмельницький: Асаула, Голованьов, Грицик, Момотенко (Тарасенко, 46; Погорілий, 65), Романюк, Панасенков (Дурда, 78), Шкрябець (Тимофеєв, 46), Ткаченко, Гарібян (Колесников, 65), Алієв, Гайдаш. 
Запасний: Дробний, Бегашов. 
Головний тренер:
 Олександр Алієв.

ОДЕК: Кособуцький (Омелянюк, 72), Загривий, Чикалюк-Козакевич (Гриб, 67), Воробей, Фесенко (Киричук, 85), Кошка (Ящук, 58), Трофимчук, Наумець, Капустинський, Приходько, Газицький (Таргоній, 51). 
Запасний: Поліщук. 
Головний тренер: Олег Шандрук.

Попередження: Панасенков, 67, Тимофеєв, 78

Хмельницький клуб не зміг виїхати на Закарпаття в минулому турі, тому було занепокоєння навіть щодо заключного матчу. Однак, зважаючи на те, що відбувався він вдома, містяни порадували своїх вболівальників і вийшли на гру проти одного із лідерів. На позиції центрального хавбека з’явився і Олександр Алієв – граючий головний тренер хмельничан. А от у гостей склад вийшов досить експериментальним – Коляда пропускав тур через перебір карток, Шекель та Семенчук травмовані, Мучак і Ніколайчук отримали плановий відпочинок…



























Попри це, ОДЕК довів свою вищість. Відкрити рахунок вдалося Трофимчуку – оржівець поклав м’яча під ударну ногу, прицілився і метрів із 25-ти направив м’яч точно в ціль. 0:1 на 18-й хвилині. Далі пішла позиційна багатоходівка, Приходько вискочив один на один з воротарем і його переграв – 0:2.

Маючи солідну перевагу, гості провели низку замін. І один із тих, хто вийшов на поле з лави запасних, довів рахунок до крупного. Пішла атака, Наумець прострілив з правого флангу, а Таргоній завершив його зусилля точним ударом – 0:3. Лише після цього, а також після кількох гострих епізодів, ФК Хмельницький зумів сквитати бодай один гол. Воротар гостей Омелянюк, який вийшов на заміну, намагався врятувати, натомість, м’яч відскочив до досвідченого Колесникова, який і встановив, як виявилося, остаточний рахунок. 1:3 – команда Алієва завершує виступи в аматорському чемпіонаті України, а ОДЕК іде далі з третього місця.


Нива – ФК Минай – –:+ (технічний результат)

Минай отримав технічну перемогу, адже теребовлянська Нива знялася з турніру.


 
































Асоціація аматорського футболу України інформує про місця та терміни проведення матчів першого етапу фінальної частини чемпіонату України з футболу серед аматорських команд 2017/2018, а саме 1/4 фіналу змагань:

«Агробізнес TSK» (Ромни Сумської обл.) – «Рочин» (Соснівка Львівської обл.) – 9.06.2018 р.
«Дружба» (Новомиколаївка Херсонської обл.) – «ОДЕК» (Оржів Рівненської обл.) – 16.06.2018 р.
«Вікторія» (Миколаївка Сумської обл.) – «Кристал» (Херсон) – 16.06.2018 р.
ФК «Минай» (Закарпатська обл.) – «Таврія-Скіф» (Роздол Запорізької обл.) – 17.06.2018 р.

Команди гостей не матимуть переваги у випадку завершення матчів унічию при рівній із господарями кількістю забитих м’ячів.
 
Наступний етап – 1/2 фіналу – також буде складатися з одного матчу. Господарі полів будуть визначені за підсумками жеребкування. Матчі 1/2 фіналу відбудуться 23-го або 24-го червня.
 
Фінальний матч буде проведено у період з 28 по 30 червня 2018 р. на нейтральному полі.
 
Визначення переможців в усіх стадіях плей-оф проводитиметься згідно п. 7 Статті 8 регламенту змагань.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 924 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: