Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 8-го туру чемпіонату України серед аматорів
10:18
Підсумки 8-го туру чемпіонату України серед аматорів
На минулих вихідних відбулись матчі 8-го туру групи 1 чемпіонату України серед аматорів.

Підсумки 8-го туру чемпіонату України серед аматорів

ФК «Калуш» - ФК «Рочин» (смт. Соснівка) 0:1

Голи:
Богданов 64’ (пен)

Відверто небагато моментів в першому таймі побачили вболівальники, які прийшли чи приїхали підтримати власний клуб на стадіон «Хімік» цієї суботи. Команди придивлялись одна до одної, першочергово намагаючись руйнувати атаки суперника та більше контролювати м’яча.
 
У другому таймі команди продовжували обмінюватись атаками, футбол ставав все цікавішим, а напруження зростало. На 64 хвилині Ярослав Матвіїв втратив м’яча недалеко від кутового прапорця чим дозволив гостям віддати передачу в штрафний майданчик. Після боротьби в карній зоні та рикошету м’яч влучив в руку Мельнику Оресту. Арбітр з міста Чернівці – Маковій Євген без вагань вказав на 11-метровий удар, хоча момент з назначенням пенальті був досить спірним. Богданов Микола впевнено реалізував отриману для команди можливість та відкрив рахунок у матчі, точно пробивши в кут воріт.
 
В заключні хвилини матчу господарі поля йшли вперед, намагаючись змінити хід подій, але гості вдало захищались та завдяки надійним діям голкіпера Анатолія Коваленка здобули непрості 3 очки в Калуші.
 

 
Нива (Теребовля) – Покуття (Коломия) – 1:1

Голи
: Шелія, 24 - ?, 17.

На 17-й хвилині гості повели в рахунки. Вони отримали право на штрафний удар. Пішла різана навісна передача. До м’яча ніхто з обох команд не дістав, натомість був дезорієнтований воротар «Ниви» Віктор Ольховий, який не побачив куди йде м’яч і той залетів у сітку воріт - 0:1.
 
Теребовлянська команда після пропущеного голу доволі швидко прийшла до себе. І якщо в першому епізоді після передачі Святослава Дзядикевича Немо Шелія вийшовши на воротаря суперників під кутом, пробив прямо у кіпера, то вже в наступному моменті комбінація Дзядикевич – Шелія завершилася голом. Перший знову виступив у ролі асистента, а грузинський легіонер «Ниви» ударом з лівої ноги поцілив у штангу від якої м’яч залетів у ворота -1:1.





ФК Малинськ – ОДЕК (Оржів) – 0:2

Голи:
Капустинський, 13, Красномовець, 47.
 
Рівненське дербі у Чемпіонаті України знову завершилось перемогою “ОДЕКа” над ФК “Малинськ”. Дві неділі поспіль ці команди зустрічалися на Березнівщині. І, якщо першому матчі в рамках Чемпіонату області оржівці перемогли завдяки курйозному голу у ворота суперника, то гру на всеукраїнському рівні “ОДЕК” виграв упевнено.
 
Так, вже на 13 хвилині подачу з кутового “замкнув” на дальній стійці Юрій Капустинський, а на 47 хвилині Олександр Гереглюк “завалив” у своєму штрафному майданчику Миколу Коляду, а пенальті чітко реалізував Юрій Красномовець – 0:2. Запам’яталися ще два небезпечні моменти біля воріт господарів в другому таймі. Оржівці не змогли реалізувати вільний удар в штрафному майданчику малинців, після того, як воротар Юрій Балаушко взяв м’яча у руки після пасу від свого гравця, а також, коли футболісти “ОДЕКа” швидко розіграли штрафний удар, і тоді захисники дивом вибили м’яча майже з порожніх воріт. Щодо господарів, то вони також атакували та не відсиджувались в обороні, але Юрій Кособуцький зберіг свої ворота “сухими”.

 

 

«Хмельницький» — «Минай» 1:4

Голи: Савчук 81, - Гегедош 65, 79, Образцов 85, Федак 90+4

 
Як бачимо, тріо лідерів групи 1 отримали синхронні гостьові перемоги і збільшують відрив від команд-переслідувачів.

 

Бомбардири:

Команда

І

Г (п)

1

Гегедош Роберт

ФК Минай

7

9 (1)

2

Семенчук Володимир

ОДЕК

7

3

3

Новосад Тарас

ФК Хмельницький

7

3

4

Богданов Віталій

ОДЕК

7

3 (1)

5

Савицький Роман

ФК Малинськ

7

2

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1053 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
ОДЕК....Рочин.... 9 голів .... 1 місце... Їх треба було потрошити на
" Авангарді" , а не смолі чамкати

الاسم *:
Email *:
كود *: