Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 8-го туру першої ліги – Західної та Східної зони
20:21
Підсумки 8-го туру першої ліги – Західної та Східної зони
Передостанній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Його аналіз читайте далі.

Передостанній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Його аналіз читайте далі.

Тільки несподіванки

Головну сенсацію уїк-енду всієї першої ліги створила основа «Невицького замку», яка у найаутсайдерській грі Західної зони мала вигравати мінімально, однак зазнала відчутного фіаско від «Витязя» (репортаж поєдинку читайте на нашому сайті). Приємно здивував фанів і дорослий склад перечинських «Карпат», який у центральній битві титанів усієї дорослої першої ліги мав перемагати з мінімальною різницею. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Однак, у підсумку «Карпати» повністю декласували конкурента за нагороди (репортаж двобою читайте на нашому сайті).

Головна сенсація Східної зони, незалежно від вікової категоріЇ, та всієї першої юнацької ліги сталась у Золотареві, де місцева молодь мала перемагати косівсько-полянських однолітків із різницею в 1-2 голи, та зазнала мінімальної поразки. У Золотареві також сталась головна несподіванка Східної зони серед дорослих. Місцевий фаворит двобою мав вигравати від «Кісви» у 2-3 мячі, та вляпався в мирову.

Розчарували своїх ультрас і юнаки з Невицького, які, в центральному матчі Західної зони серед юнаків, мали перемагати в 1-2 голи, та задовольнились нічиєю. Цим самим вони створили головну несподіванки туру своєї молодіжної зони.

У центральній битві титанів всієї юнацької першої ліги «Велика Копаня» була зобовязана здобувати нічию, однак поступилась мінімально (репортаж матчу читайте на нашому сайті). Аналогічного результату в найаутсайдерському двобої всієї юнацької ліги мала досягати й молодь дубівських «Карпат», однак програла з тією ж, що й копанці, різницею.

Досить помітною є невдала гра юнаків «Великого Березного». Бобовищанці хоча й мали громити суперника, та з різницею десь у 3-4 мячі. Однак винороби виклалися по повній та рознесли опонентів у друзки.

Команди, які трохи недопрацювали

Трохи більшого ми очікували від основних складів «Говерли», «Віска» і «Вікторії ЛНС» та юнаків «Ракошина» і «Баранинців». Ясінці у центральному матчі східної зони серед дорослих могли поборотись за мирову, та й їх мінімальне фіаско також не стало несподіванкою (репортаж поєдинку читайте на нашому сайті).

Вишківці мали вигравати мінімально,однак і мирова викликала суттєвого здивування. Рахівці у сусідському дербі мали перемагати білоцерківців із різницею у 2 голи, та досягли розгрому. Юнаки перечинських «Карпат» хоча й мали громити ракошинських однолітків, однак десь із різницею в 3-4 мячі. Та лідер, якому в спину дихають конкуренти, виклався по повній і розбив суперника вщент (репортаж матчу читайте на нашому сайті). «Баранинці» мали боротись за мирову, хоча й їх мінімальна поразка не створила суттєвої сенсації (репортаж гри читайте на нашому сайті).

Ті, що зіграли, як і очікувалось

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершили свої поєдинки обидва склади «Локомотива» (репортажі матчів залізничників читайте на нашому сайті), дорослі склади «Бобовища» і «Тернова» та молодь рахівських «Карпат», «Кісви» та «Віска».

Результати матчів 8-го туру

Західна зона

«Карпати» Перечин – «Ракошино» – 7:1 (5:0)
«Баранинці» – «Сокіл» Кінчеш – 2:0 (0:1)
«Карпати» Верхній Коропець – «Локомотив» Чоп – 1:5 (2:4)
«Невицький Замок» Невицьке – «Витязь» Концово – 0:2 (0:0)
«Бобовище» – «Великий Березний» – 3:1 (6:0)

Східна зона

«Велика Копаня» – Говерла» Ясіня – 2:1 (0:1)
«Віск» Вишково – «Вільхівці» – 0:0 (0:0)
«Карпати» Рахів – «Вікторія ЛНС» Біла Церква – 4:1 (2:0)
«Старт» Золотарево – «Кісва» Косівська Поляна – 1:1 (3:4)
«Терново» – «Карпати» Дубове – 1:1 (5:4)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 875 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: