Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 9-го туру Східної зони першої ліги (дорослі та юнаки)
21:17
Підсумки 9-го туру Східної зони першої ліги (дорослі та юнаки)
Останній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Було чимало неочікуваних результатів.

Останній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Було чимало неочікуваних результатів.

Тільки сенсації

Головна несподіванка уїк-енду у всій першій лізі, незалежно від вікових категорій, сталась, у одному з центральних протистоянь юнацької Східної зони, в Дубовому. Рахівці мали впевнено перемагати з різницею в 2 голи, та їх місцеві однолітки дали бій і досягли небаченого тріумфу. Незважаючи на невдачу гості стали бронзовими призерами першого кола своєї зони. Не менш неочікуваний результат стався у центральній битві титанів юнацької Східної зони у Вільхівцях, який також був одним із головних протистоянь усієї молодіжної першої ліги. Копанці мали вигравати мінімально, та не змогли як слід налаштуватись і змушені були поїхати додому «на щиті». Незважаючи на це, молодь із села близнюків стала срібним призером першого кола своєї зони.

Головна несподіванка не тільки дорослої Східної зони серед основних складів, а й усієї першої дорослої ліги, сталась у Косівській Поляні. «Віск» мав вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та «Кісва» змогла не тільки зіграти на рівних, а й досягла шаленого успіху. Не менш неочікуваний результат зафіксовано у Вільхівцях, де основний склад господарів, у центральному поєдинку дорослої Східної зони, мав упевнено перемагати із різницею в 2 мячі, та вляпався в нічию. Така невдача не дозволила господарям стати чемпіоном першого кола своєї зони. Вони поки задовольнились срібною сходинкою.

Здивував також юнацький склад «Старта». Білоцерківці хоча й були фаворитом протистояння, та мали перемагати у 2 мячі. Однак, «Вікторію» цього дня було не спинити, тому місцеві фани раділи як малі діти успіху свого клубу. Доповнив безпорадність «Старта» його основний склад. Доросла «Вікторія» мала вигравати в 1-2 голи, та досягла дещо більшої переваги.

Команди, які трохи недопрацювали

Трохи більшого ми очікували від основного складу дубівських «Карпат» та юнаків «Кісви». Найреальнішим підсумком дорослого двобою в Дубовому мала стати мінімальна перемога рахівців. Трохи меньшою була ймовірність нічиєї. Та господарі дозволили супернику виграти впевненіше. Юнаки «Кісви» мали перемагати впевнено, із різницею в 2 голи, та обмежились скромнішим результатом.

Колективи, які заблукали

Саме так можна сказати про обидва склади «Тернова». Команда була абсолютним аутсайдером протистояння в Ясінях. Місцева «Говерла мала обома складами громити гостей із Тячівщини з різницею в 4-5 голів. Та це не привід позбавляти верховинських ультрас єдиної втіхи – гри улюбленої команди. А так гості заблукали десь у терню і не прибули на місце призначення, або й взагалі не виїздили зі своїх домівок. «Говерла» обома складами стала чемпіоном першого кола Східної зони.

Переміщення команд

Кому вгору

За наслідками 9-го туру найбільшого прогресу досягли дорослий склад рахівських «Карпат» та юнаки дубівських «Карпат», які піднялись на два місця. По одному кроку наверх зробили основа «Говерли», «Вікторії» і «Кісви» та молодіжний склад «Вільхівців».

Кому вниз

По одному кроку донизу зробили обидва склади «Старта» і «Віска», дорослі склади дубівських «Карпат», «Великої Копані» і «Вільхівців» та молодь «Тернова».

Результати матчів 8-го туру

«Вільхівці» – «Велика Копаня» – 1:1 (1:0)
«Говерла» Ясіня – «Терново» – 3:0 (3:0)
«Вікторія ЛНС» Біла Церква – «Старт» Золотарево – 6:2 (7:1)
«Карпати» Дубове – «Карпати» Рахів – 1:3 (1:0)
«Кісва» Косівська Поляна –«Віск» Вишково – 1:0 (2:1)

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 717 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: