Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 9-го туру вищої ліги серед юнаків
20:39
Підсумки 9-го туру вищої ліги серед юнаків
Результати серед юнаків були хоча й менш сенсаційними, та деякі колективи все ж здивували.

Результати серед юнаків були хоча й менш сенсаційними, та деякі колективи все ж здивували.

Про аналіз результатів та наслідки для турнірного становища команд читайте далі.

Головні несподіванки

Як ви напевне здогадались, головну міні-сенсацію створило «Берегово». Виноградівці на правах фаворита мали впевнено перемагати опонентів із різницею в 2-3 голи. Та суперник із Берегсаза дав бій підопічним Білака і вирвав від них перше виїзне очко.

Трохи несподівано завершився найконкурентніший двобій юнацького уїк-енду вищої ліги, що пройшов у «Великій Бийгані». Найреальнішим підсумком цієї битви, найрівніших серед гідних, мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги гостей. Та великобийганці дали бій і зуміли здобути другу поспіль домашню звитягу. Нагадаю, що попередній їх тріумф на своєму полі відбувся над дещо скромнішим «Береговом».

Команди, які майже впорались із завданням

Трохи більшого ми очікували від «ДЮФК Мукачева», «Бужори» та «Оболоні». Мукачівці мали громити аутсайдера з Дідова з різницею в 3-4 мячі, однак провалили старт другого тайму, тому задовольнялись скромнішою звитягою. Детальніше про перебіг цього двобою можете довідатись у окремому репортажі з місця події на нашому сайті.

Іршавці мали громити головного аутсайдера з різницею в 3 голи, однак у підсумку дозволили тячівцям припинити їхню двоматчеву серію виїзних розгромних поразок. Пивовари хоча й мали, в одному з головних протистоянь туру, здобувати мінімальну перемогу над ужгородцями, однак і нічия в цьому двобої не стала несподіванкою. Детальніше про перебіг цього поєдинку читайте в репортажі з місця події на нашому сайті.

Клуби, що зіграли як і очікувалось

Найпередбачуваніше завершило свою центральну битву титанів 9-го туру «Середнє», яке мало вигравати з різницею в 1-2 мячі та впоралось із цим навідмінно. Детальніше про перебіг на полі в Середньому можете довідатись у репортажі з місця події на нашому сайті.

Переміщення команд

Кому вгору?

За наслідками 9-го туру найбільшого прогресу досягла «Бужора», яка підстрибнула на три місця вгору. Це відбулось не тільки за наслідками звітної перемоги, а й успіхів у попередніх двобоях. Щоб осягнути весь спектр стрибка клубу імені найвищої вершини Іршавщини, слід згадати, що іршавці вперше увійшла не тільки до призової зони, а й до першої п’ятірки. На одну сходинку піднявся «Ужгород», який після двотижневої перерви вдруге опинився в межах верхньої половини таблиці.

Кому вниз?

Головними невдахами стали «Поляна» та «Боржава», які продовжили своє падіння і цього разу опустились на дві позиції. Полянці вдруге опинились не в провідному квартеті. Щоправда якщо попереднього разу, після 2-го туру вони були на межі входження до нього, ділячи 4-5-е місця з «ДЮФК Мукачевом», то зараз вони залишили його межі повноцінно. Становище довжанців характеризує той факт, що вони вдруге опинились не тільки в нижній половині таблиці, а й за межами провідної п’ятірки.

Результати матчів 9-го туру

«Середнє» – «Боржава» Довге – 1:0
«Оболонь» Хуст – «Ужгород» – 0:0
«Велика Бийгань» – «Поляна» – 1:0
«ДЮФК Мукачево» – «Дийда» Дідово – 4:2
«Севлюш» Виноградово – «Берегово» – 3:3
«Бужора» Іршава – «Тячів» – 2:0.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 755 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: