Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 9-го туру Західної зони першої ліги (дорослі та юнаки)
21:09
Підсумки 9-го туру Західної зони першої ліги (дорослі та юнаки)
Останній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Було чимало неочікуваних результатів.

Останній, у першому колі, тур був досить результативним і цікавим на події. Було чимало неочікуваних результатів.

Тільки сенсації

Головна сенсація уїк-енду в Західній зоні, незалежно від вікової категорії, сталась у Великому Березному, де юнаки гостей мали вигравати мінімально. Трохи меньшою була ймовірність нічиєї. Та березнянці дали бій фавориту і вирвали перемогу.

Головна несподіванка дорослої Західної зони сталась у Ракошині, де найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги гостей. Та «Баранинці» досягли впевненішої перемоги.

Не перестає неприємно дивували власних фанів юнацький склад верхньокоропецьких «Карпат». Хоча «Витязь» і був безумовним фаворитом протистояння, та господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та молодь із Концова виклалася на повну, потішивши своїх фанів гольовим шоу.

Ну і доповнив парад несподіванок двобій основних сладів у Кінчеші. Місцевий «Сокіл» хоча й був фаворитом, та найреальнішою мала б стати звитяга пернатих у 2 мячі. Та, за підсумком недільного протистояння, місцеві таланти зменшили амбіції виноробів, на цьогорічний сезон, в рази.

Команди, які трохи недопрацювали

Трохи більшого ми очікували від основних складів верхньокоропецьких «Карпат» та юнаків «Ракошина». У Концові місцевий «Витязь» хоча й був фаворитом пари, та мав вигравати у 2-3 голи. Однак «Карпати» з Мукачівщини дозволили відбутись трохи у їх воротах трохи більшій гольовій фієсті.

Фаворитом протистояння в Ракошині була молодь із Баранинців, яка мала вигравати в 1-2 мячі. Та ракошинці дозволили супернику досягти розгрому.

Клуби, що зіграли, як і очікувалось

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершили свої поєдинки обидва склади «Локомотива», дорослий склад «Великого Березного» та юнаки «Сокола». Окремо слід згадати центральну битву титанів цього уїк-енду, всієї дорослої першої ліги, в Чопі. Вона ж була й одним із центральних протистоянь дорослої першої ліги першого кола. Місцеві залізничники своєю звитягою не тільки забезпечили для свого міста титул чемпіона першого кола, а й дозволили «Баранинцям» стати срібними призерами першої половини чемпіонату. Перечинці поки зупинились на бронзовій позиції.

На тому ж стадіоні відбувся один із центральних двобоїв усієї юнацької першої ліги, де сильнішими стали перечинці, які стали чемпіонами першого кола Західної зони.

Однак, центральна битва усієї юнацької першої ліги відбулась у Кінчеші. Перемога дозволила місцевому «Соколу» в очному протистоянні вибороти звання срібного призера першого кола. Винороби поки залишаються третіми. Найконкурентніше протистояння уїк-енду усієї першої ліги, незалежно від вікової категорії, відбулось у Великому Березному в матчі дорослих складів, де все завершилось результативною мировою.

Переміщення команд

Кому вгору

За наслідками 9-го туру найбільшого прогресу досягли юнаки «Витязя» і «Баранинців», які піднялись на два місця. По одному кроку наверх зробили основа «Баранинців» і «Витязя» та молодіжні склади «Сокола» і «Великого Березного».

Кому вниз

Головними невдахами стали юнаки «Локомотива» та «Невицького Замку», які опустились на дві сходинки. По одному кроку донизу зробили обидва склади «Бобовища», дорослий склад перечинських «Карпат» і «Вільхівців» та молодь «Ракошина».

Результати матчів 8-го туру

«Локомотив» Чоп – «Карпати» Перечин – 1:0 (юнаки – 1:3)
«Ракошино» – «Баранинці» – 0:2 (0:3)
«Сокіл» Кінчеш – «Бобовище» – 6:1 (2:1)
«Витязь» Концово – «Карпати» Верхній Коропець – 4:0 (7:0)
«Великий Березний» – «Невицький Замок» Невицьке – 2:2 (1:0)

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: