Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Підсумки чвертьфіналів кубка Мукачівського району
20:44
Підсумки чвертьфіналів кубка Мукачівського району
Завершилась перша стадія змагань на кубок Мукачівського району 2015 року.

Завершилась перша стадія змагань на кубок Мукачівського району 2015 року.

Перші матчі

Серед перших матчів головна сенсація сталась у Нижньому Коропці, де четверта команда літнього чемпіонату району «Іванівці» припинила триматчеву переможну серію місцевого діючого літнього чемпіона району.

Центральним поєдинком дня стала битва титанів у Дерцені, де місцевий футбольний клуб, у якості діючого бронзового призера літнього чемпіонату району, дав бій і припинив двоматчеву переможну серію діючого срібного призера літнього та зимового чемпіонатів району «Чинадієва» – 0:0. Цим самим дерценівці припинили свою чотириматчеву програшну серію, яка розпочалась ще 25 січня цього року.

Повторні поєдинки

Серед повторних двобоїв головну несподіванку створили дерценівці, які хоча й продовжили до шести поєдинків свою безвиграшну серію, та все ж за рахунок мяча на чужому полі змогли прорватись до півфіналу, де на них очкікує діючий зимовий чемпіон району «Нове Давидково», який має найкращі можливості для виходу у фінал. Найреальнім підсумком гри 15 березня є звитяга новодавидківців у 2 голи.

«Нижній Коропець» виправився за ляп на очах своїх фанів тижневої давнини. Він не тільки продовжив свою безпрограшну серію до пяти поєдинків та забив дуже цінний виїзний гол, а й вперше з 18-го січня цього року зберіг свої ворота на замку. Це й дозволило нижньокоропівцям вирвати мінімальну звитягу. У наступному раунді на команду очікує не менш цікавий і трохи рівніший з інший півфінал двобій із представниками винної столиці району «Бобовищем». Найреальнішим підсумком гри 15-го березня є мінімальна перемога нижньокоропівців.

Чвертьфінали

Перші матчі, 1 березня: «Дерцен» – «Чинадієво» – 0:0, Нижній Коропець – Іванівці – 1:1.

Повторні поєдинки, 8 березня: «Чинадієво» – «Дерцен – 1:1, «Іванівці» – «Нижній Коропець» – 0:1.

Півфінали

15 та 22 березня (початок – 14.00): «Нове Давидково» – «Дерцен», «Нижній Коропець» – «Бобовище» (команди вказані першими дебютні поєдинки проводять на своєму полі).

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 896 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: