Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Підсумки другого туру чемпіонату Мукачівського району
20:40
Підсумки другого туру чемпіонату Мукачівського району
За його наслідками відбулись дві відчутні сенсації в Іванівцях та Новому Давидкові.

За його наслідками відбулись дві відчутні сенсації в Іванівцях та Новому Давидкові.

Трохи більшого ми очікували й від «Дерцена». Найпередбачуваніше завершили свої протистояння «Ключарки» та «Горонда».

«Страбічово» знайшло вагомі аргументи для фаворита

Відзначаємо вдалі дії «Страбічова» як в захисті, так і в нападі. Клуб припинив свою антирекордну, для всієї ліги в 2015-му році, пятиматчеву серію, протягом якої щоразу пропускав більше двох мячів. При цьому страбічовці втретє поспіль забили більше одного голу (одна з трьох найбільших аналогічних діючих серій сезону, яка близька до такої ж рекордної чотириматчевої серії новодавидківців).

Найбільшою несподіванкою для фанів «Іванівців» стала невдала гра їх улюбленців у обороні. Команда вперше в сезоні пропустила більше одного голу. А от результативності вони досягли доволі звичної для себе, так як вже вдруге до ряду забили більше одного мяча.

У підсумку «Страбічово» не програло вдруге поспіль (рекордні діючі девятиматчеві безпрограшні серії сезону належать «Чинадієву» та «Нижньому Коропцю»), а «Іванівці» на очах у своїх ультрас втратили перші очки.

Битва титанів на користь гостей

«Нове Давидково» слабко зіграло в нападі, внаслідок чого припинило свою шестиматчеву серію, протягом якої не йшло з поля без забитого голу (аналогічна рекордна діюча одинадцятиматчева серія належить «Нижньому Коропцю»). Це дозволило «Нижньому Коропцю» продовжити до трьох матчів поспіль свою рекордну для ліги серію, протягом якої не пропустив жодного голу.

Нижньокоропцівці трохи здивували якісною результативністю. Це вже сьомий матч у 2015 році, у якому вони забили більше одного голу (рекорд сезону належить новодавидківцям, які зробили це вісім разів). Новодавидківці пропустили більше одного голу вже вдруге поспіль (ліючий антирекорд належить «Страбічову»,яке робило це шість разів до ряду).

У підсумку «Нижній Коропець» здобув четверту перемога в сезоні з різницею в 2 голи і більше (рекорд за цим показником належить новодавидківцям, які це зробили сім разів). А от дебютна в цьому році поразка з різницею в два голи «Нового Давидкова» занадто впевнено припинила його рекордну двоматчеву серію розгромних перемог.

Влучний постріл ціною в три бали

«Дерцен» знову невдало зіграв у нападі, внаслідок чого не забив жодного голу вже вдруге поспіль (єдина діюча та одна з трьох найбільших антисерій) та впяте в сезоні загалом (антирекорд ліги, який складає трохи менше 1/5 чатини всіх таких поєдинків року). Це дозволило «Чинадієву» вже вчетверте в сезоні залишити свої ворота на замку (рекордні п’ять поєдинків за цим показником мають «Нове Давидково» та «Нижній Коропець»).

Трохи краще в нападі діяли чинадіївці, які втретє до ряду не пішли з поля без забитого голу (рекорд за цим показником утримує «Нижній Коропець», який робив це одинадцять разів поспіль). Дерценівці впяте поспіль не змогли залишити свої ворота на замку (анти рекорд за цим показником належить «Страбічову», яке це робили одинадцять разів до ряду).

У підсумку, «Дерцен» програв уже вчетверте поспіль (це найбільша діюча така антисерія, рекордна пятиматчева належить «Великим Лучкам»), а «Чинадієво» виграло вдруге поспіль (рекорд за цим показником належить «Нижньому Коропцю» та «Новому Давидкову», які це робили на п’ять разів до ряду).

Чергове гольове шоу

Обидва клуби подарували результативний футбол. «Ключарки» забили більше двох голів вже втретє поспіль (одна з двох таких найбільших діючих серій сезону), а «Великі Лучки» забили більше одного голу вдруге до ряду.

Ключарківці трохи краще відпрацювали у захисті, внаслідок чого всьоме в цьому році пропустили менше трьох голів (рекорд за цим показником належить «Нижньому Коропцю», який робив це чотирнадцять разів), а великолучківці дуже впевнено припинили свою двоматчеву серію, протягом якої пропускали менше двох голів. У підсумку дебютна звитяга «Ключарок» у літньому чемпіонаті, яка припинила двоматчеву безпрограшну серію їх опонентів.

За планом фаворита

Нарешті принесла задоволення своїм фанам «Горонда», яка припинила свою триматчеву серію, протягом якої щоразу забивала менше двох голів та чотириматчеву серію, протягом якої не йшла з поля без пропущених голів. «Кольчино» вперше в сезоні пішло з поля без забитого голу та вдруге поспіль пропустило більше одного голу.

У підсумку горондівці здобули дебютну перемогу з різницею в понад один гол у 2015 році. Для «Кольчина» це вже друга поразка до ряду (антирекорд належить «Великим Лучкам», які робили це п’ять разів поспіль).

Переміщення команд

Кому вгору?

Найбільшого прогресу досягли юнаки «Кольчина», які підстрибнули на чотири місця вверх. На три сходинки піднялись основа «Нижнього Коропця» і «Горонди» та молодь «Іванівців». На дві з половиною позиції вгору перемістились юнаки «Великих Лучок», які раніше ділили пяте-шосте місце з ромочевицькими однолітками. На дві сходинки піднявся дорослий склад «Ромочевиці» та молодь «Дерцена». На півтори позиції вверх перемістилась основа «Ключарок», яка раніше ділила пяте-шосте місця зі «Страбічовом». Один крок нагору зробив дорослий склад «Чинадієва».

Кому вниз?

Найбільшого регресу зазнали юнаки «Ромочевиці», які впали на три з половиною сходинки. На дві з половиною позиції опустилась основа «Великих Лучок», які раніше ділили перше-друге місце з «Іванівцями». На дві сходинки вниз перемістились дорослий склад «Кольчина» та молодь «Чинадієва» і «Страбічова». На півтори позиції опустились основа «Іванівців», «Страбічова» та «Нового Давидкова». На одне місце донизу перемістились юнаки «Нижнього Коропця», «Нвого Давидкова», «Ключарок» та «Горонди». Півкроку назад зробив дорослий склад «Дерцена», який раніше ділив десяте-одинадцяте місце з «Ромочевицею».

Що далі?

Надалі в чемпіонаті двотижнева перерва пов’язана із великодніми святами. Маті 3-го туру відбудуться 19-го квітня. Їх анонс читайте на нашому сайті трохи згодом.


Результати 2-го туру 5 квітня, неділя:

«Іванівці» – «Страбічово» – 2:2 (юнаки – 2:1)
«Нове Давидково» – «Нижній Коропець» – 0:2 (2:2)
«Дерцен» –«Чинадієво» – 0:1 (2:1)
«Ключарки» – «Великі Лучки» – 3:2 (1:2)
«Горонда» – «Кольчино» – 2:0 (0:2)


Турнірне становище (дорослі):

«Нижній Коропець» – 6 очок (різниця голів – 3:0)
«Чинадієво» – 6 (3:1)
«Іванівці» – 4 (4:2)
«Ключарки» – 4 (6:5)
«Великі Лучки» – 3 (3:2)
«Горонда» – 3 (2:1)
«Страбічово» – 2 (5:5)
«Нове Давидково» 0 (0:2)
«Ромочевиця» – 0 (0:2)
«Кольчино» – 0 (1:4)
«Дерцен» – 0 (0:3)

Турнірне становище (юнаки):

«Іванівці» – 6 (3:1)
«Нижній Коропець» – 4 (6:3)
«Великі Лучки» – 4 (2:1)
«Чинадієво» – 3 (4:2)
«Страбічово» – 3 (3:2)
«Дерцен» – 3 (2:2)
«Кольчино» – 3 (2:3)
«Нове Давидково» – 1 (2:2)
«Ромочевиця» – 1 (0:0)
«Ключарки» – 0 (1:4)
«Горонда» – 0 (1:6)

У обох складів «Нового Давидкова» та «Ромочевиці» на матч менше.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 956 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: