Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки фіналу кубку Закарпаття
19:58
Підсумки фіналу кубку Закарпаття
Пропонуємо Вам підсумки фінальної гри цьогорічного кубку області.

Пропонуємо Вам підсумки фінальної гри цьогорічного кубку області.

Вже другий фінал між цими клубами, пройшов доволі прогнозовано. Перевага зелено-жовтих на полі, ні в кого не викликала сумнівів, та чи зможуть вони пробити свого екс-партнера Славіка.

Господарі поля намагались збивати ігровий темп ужгородців дрібними порушеннями в центрі поля. До середини першого тайму синьо-білі вдало реалізовували план на гру Іштвана Гіді, перекриваючи доступ до своїх володінь, зводячи до мінімуму гострі моменти суперника.

Та згодом, гості почали користуватися великими розривами між лініями у дийдівців. Також берегівські захисники досить часто не встигали використовувати подвійну підстраховку, так як у ситуаціях один в один, атакувальні гравці Ужгорода перегравали своїх опонентів. Індивідуальні майстерність гравців Іваниці, разом із швидкими комбінаційними діями, стали запорукою успіху у грі.

Проявилась і ще одна сильна сторона гостей – це лава запасних. Особливо виділився ефективністю та ефектністю Юрій Тома, який з’явився на полі на початку другого тайму. За тиждень до цього, юніор відіграв 15 хвилин на головній арені країни «Олімпійському», у грі з Динамо. У поєдинку із Шахтарем був на заміні.

Його тактико-технічіні дії, в проміжок часу, який вмістився у чотири хвилин, виявилися вирішальними у цьому фінальному двобої. Здобувши наприкінці години гри перевагу у три м’ячі, гостям вже не склало труднощів довести гру до логічного завершення.

Підтримка трибун виявилась не монотонною. Близько п’яти сотень вболівальників приїхало з Ужгородщини. Фанатські групи вболівали кожна по-своєму: берегівські з музикою, ужгородські – з піротехнікою.

Ужгород більш ніж впевнено бере реванш, за поразку у попередньому фіналі і зрівнює рахунок у зустрічах з командою із Дідова. Тепер вболівальники з великим бажанням будуть очікувати їхню зустріч вже у чемпіонаті.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 904 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: