Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор 1/2 кубку Закарпаття
20:30
Підсумки ігор 1/2 кубку Закарпаття
Пропонуємо Вам підсумки ігор півфінальних матчів кубку області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор півфінальних матчів кубку області.

У перших півфінальних матчах фаворити здобули впевнені виїзні вікторії, і тим самим обзавелася відчутною перевагою, і лише сенсація може змінити розстановку сил у цих парах.

ФК "Бийгань" – ФК "Ужгород" 1:3

Обидві команди розпочали поєдинок вкрай активно, обмінявшись голами. А далі столичні гості граючи проти вітру, як за підручником, акуратно грали позаду, шукаючи свого щастя в стрімких контратаках. Всі їхні три голи були забиті саме у такому стилі, коли захисники не встигали за прудкими атакуючими гравцями.

Не дивлячись на відсутність Томи та Котьо, які грали за дублерів «Говерли» в Одесі і теж здобули виїзну перемогу, Ужгород продемонстрував вкрай організовану командну гру в обороні, захисний майстер-клас і рідкісну ефективність при переходах в атаку. Господарі ж, за відсутності на лаві свого тренера Вайданича, не змогли проводити акцентованих атакуючих дій з точними ударами у площину воріт.

Команда Іваниці зуміла повністю реабілітуватися після безвольної поразки у Виноградові.

Прогноз на матч відповідь є невтішним для великобийганців, які скоріш за все, вже вдруге у цьому році не зможуть пройти ужгородський бар’єр.

22 квітня
м. Ужгород стадіон "Спартак"

ФК «Ужгород» – ФК «Бийгань»

Арбітри: Грубінка І, Гала, Дулов
Делегат: Козик В.В.


ФК "Вільхівці» – ФК "Дийдо" 1:4

Результат із Вільхівців показав відчутну різницю у класі між командами. Вже з самого початку матчу перевага гостей почала втілюватися у голи. Помітно, що команда Гіді зараз на підйомі, і показує комбінаційний футбол, використовуючи швидкі переміщення і дрібну перепасовку.

Можливо, якщо б господарі були більш ефективнішими у завершенні своїх атак, вони могли б принаймні зберегти інтригу в цьому протистоянні.

У Дідова сформувалася чемпіонська захисна ланка з Береша, Кохана та Пакоша, яка здобувала золото у складі полянців у минулому сезоні. У цій грі перервалась безпрограшна серія "Вільхівців" і збільшилася ще на один матч у берегівчан.

Скоріш за все, закарпатські вболівальники знову побачать ідентичний склад фіналістів, до того, що грався місяць тому у Чопі, у вирішальному матчі зимової першості.

23 квітня
с. Дідово

ФК «Дийдо» – ФК «Вільхівці»

Арбітри: Дьордь Н., Рогач, Головей
Делегат: Митровський М.І.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 885 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: