Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор 1/2 кубку Закарпаття
20:04
Підсумки ігор 1/2 кубку Закарпаття
Пропонуємо Вам підсумки півфінальних матчів відповідей кубку області.

Пропонуємо Вам підсумки півфінальних матчів відповідей кубку області.

Матчі відповідь 1/2 кубка області

Ужгород - Бийгань 0:0

Матч в Ужгороді вже пройшов у більш спокійному руслі. Господарі, тримаючи в голові попередній результат, зіграли цілком раціонально. В цілому зустріч проходила при явній перевазі ужгородців. Бийгань в другому матчі не могла розраховувати на двох гравців основи – Гейці та Огара, які були зайняті виступами у сусідній Угорщині за місцевий клуб у фіналі регіонального кубку. Виконати установку Вайданича і забити такий важливий швидкий гол їм не вдалось, тому з часом, гра перейшла у безперспективну боротьбу у центрі поля.

Берегівчани продовжили свою серію без перемог у матчах з ужгородцями до трьох матчів.

«Дийдо» - «Вільхівці» 5:3

Ще перед матчем відповіддю, кажучи про шанси Вільхівців відігратися, всі чудово розуміли, що виграти в три-чотири м'ячі у Дідові тячівцям допоможе лише диво. Було зрозуміло, що боротьба за фінал була вирішена в рамках одного матчу. Та гості і не думали відсижувтись у захисті, тим більш, судячи із підсумкового результату, це не найбільш сильна їхня ланка. Команда Цірика намагалась принаймні не програти, і це їм вдалося, але лише в першому таймі, постійно наздоганяючи в рахунку.

Загальний гольовий баланс в цій парі вже точно побив рекорд результативності за останні декілька років обласних кубкових змагань.

Дийдо знову у фіналі, де їх вже очікує не менш амбітний Ужгород, який прагне реваншуватися за Зимову першість.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: