Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор 1/4 кубку Закарпаття
20:26
Підсумки ігор 1/4 кубку Закарпаття
Пропонуємо Вам підсумки ігор перших чвертьфінальних матчів кубку області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор перших чвертьфінальних матчів кубку області.

В перших іграх однієї четвертої кубку Закарпаття більшість результатів були досить несподіваними.

ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» (Виноградів) 3:0

Ключовим моментом цього матчу є 18 хвилина, коли сталося перше взяття воріт та вилучення у Севлюша. Подальший хід поєдинку проходив за повним домінуванням господарів. Хоча забили вони лише три голи, гості мають бути задоволеними й таким результатом, так як воротар виноградівців врятував свою команду від зовсім не пристойного рахунку.

Героями матчу стали Куделко та Скунзяк, які записали на свій рахунок по голу та гольовій передачі.

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Дийдо» (Дийдо) 0:2

Гра в Хусті завершилась досить не прогнозовано. Команда Гіді завдяки своїм швидким атакуючим гравцям зуміли два рази засмутити голкіпера Оболоні.

Господарі були кращими у володінні м’ячем та це не допомогло їм довести свої атаки до логічного завершення. Тому їм нічого не залишається, як зробивши потрібні висновки, готуватися до зустрічі у Дідові.

ФК «Бийгань» – ФК «Бобовище» 0:0

Мукачівська команда продовжує дивувати результатами і вже в третьому матчі поспіль не пропускає. Минулого сезону ні одна команда першої обласної ліги не змогла втримати свої ворота на замку у Бийгані. Можливо зіграло певну роль і недооцінка суперника з боку берегівчан.

Після першого раунду протистояння між цими командами в кращому положенні знаходиться Бобовище.

ФК «Поляна» – ФК «Вільхівці» 0:1

Найбільш не очікуваний результат прийшов зі стадіону Поляни. Тут срібний призер Першої ліги зумів перемогти діючого чемпіона Вищої ліги. Свалявська команда, яка була зібрана лише незадовго до старту в кубку, ще далека від оптимального стану.

Футболісти з Вільхівців ж виконали задачу максимум на першу зустріч з Поляною – змогли забити і залишити свої ворота «сухими».

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 973 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: