Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор 1/4 кубку Закарпаття
21:38
Підсумки ігор 1/4 кубку Закарпаття
Пропонуємо Вам підсумки ігор чвертьфінальних матчів кубку області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор чвертьфінальних матчів кубку області.

За підсумками матчів відповідей, півфіналістами стали команди, які виграли свої перші матчі. Окрім Бийгані, яка підтвердила свою перевагу тільки в другому матчі.

ФК «Дийдо» – ФК «Оболонь» (Хуст) 3:0

В певній мірі вбивши інтригу у цьому протистоянні ще у першому матчі, Дийда вдома підтвердила свій статус кубкового борця за найвищі нагороди. Переможна хода берегівчан продовжується. Пивовари не зуміли розмочити свій гольовий доробок у цьому протистоянні і з п’ятьма пропущеними голами у двох матчах покидають цей турнір.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ужгород» 3:1

Севлюшці, у домашній грі, посрамили скептиків, які списали їх після першої зустрічі в Ужгороді. Швидкий гол гостей не дав їм потрібного імпульсу, а навпаки, командний механізм став барахлити, особливо захисна ланка. Підопічні Білака продемонстрували високий рівень самовіддачі і порадували своїх вболівальників впевненою перемогою. Та для загального успіху їм не вистачило двох голів, які не здавались неймовірними у цій грі.

ФК «Вільхівці» – ФК «Поляна» 2:2

Матч у Вільхівцях пройшов у безкомпромісній боротьбі, де шальки терезів клонилися то в один бік, то в другий. Свалявці два рази вели в рахунку, що повністю їх задовольняло. Та гол вже у додатковий час виявився рятівним для господарів.

ФК «Бобовище» – ФК «Бийгань» 1:3

Господарі поля здобувши хороший результат у першому матчі, вдома вже у першому таймі звели нанівець всі свої старання. Команда Вайданича продемонструвала різницю в класі, зі стартових хвилин. Лише три гола до перерви, і здавалось Бийгань не зупиниться на цьому. Та в другій половині Бобовище вирівняли гру і змогло провести свій гол престижу.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: