Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області. Східна зона першої ліги
20:00
Підсумки ігор чемпіонату області. Східна зона першої ліги
Східна зона першої ліги: сенсації у Вільхівцях, Дубовому, Косівській Поляні.

Східна зона першої ліги: сенсації у Вільхівцях, Дубовому, Косівській Поляні.

Головні несподіванки стались у матчах молодіжних складів у Вільхівцях та Косівській Поляні. «Вільхівці» мали вигравати мінімально, та рознесли гостей із Золотарева в друзки. «Кісва» мала грати внічию або вигравати мінімально, та здобула розгромну звитягу над білоцерківцями.

Дуже неочікувано завершився поєдинок дорослих складів у Дубовому, де гості з Великої Копані мали виборювати мирову, та зазнали відчутного фіаско. Із долею сенсації зіграли основні склади косівських полянців та рахівських «Карпат», які мали вигравати в 1-2 голи, та вляпались у бойову нічию.

Значно кращого результату від своїх улюбленців очікували й фани з Вишкова. Їх улюблений «Віск», у одному з головних протистоянь дня в юнацькій східній лізі мав поступатись у 1-2 м’ячі, та був розбитий горянами вщент. Більшого ми очікували й від молоді «Тернова» та «Копані». Тернівці мали програвати в 2 голи, та зазнали фіаско із вдвічі більшим рахунком. Копанці, у центральному поєдинку юнацької ліги, мали вигравати у 2 м’ячі, та задовольнялись мінімальною звитягою.

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився центральний двобій дорослої ліги у Ясінях та непересічна битва основних складів у Вільхівцях.

За наслідками 7-го туру найбільшого прогресу досягли юнаки «Кісви» та «Вільхівців», які піднялись на два місця. По одному кроку вгору зробили основні склади «Вільхівців» та дубівських «Карпат». Найбільшого регресу зазнала молодь «Старта» і «Віска», які опустились на дві сходинки. По одному кроку вниз зробили дорослі склади «Віска» та Кісви».

Результати матчів 7-го туру, 14 червня, неділя:

«Говерла» – «Віск» – 2:0 (6:1)
«Карпати» Дубове – «Копаня» – 3:1 (0:1)
«Вільхівці» – «Старт» – 3:1 (8:1)
«Кісва – «Вікторія» – 2:2 (3:0)
«Терново» – «Карпати» Рахів – 2:2 (0:4)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 881 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: