Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
10:04
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
У обласному чемпіонаті залишилось зіграти ще дві гри до завершення другого кола.

У обласному чемпіонаті залишилось зіграти ще дві гри до завершення другого кола.

Результати чергово туру знову призвели до перестановок у турнірній таблиці, окрім першого та останнього місць.

ФК «Боржава» Довге - ФК «Середнє» Середнє 1:0

Середнянці мабуть не забули результат минулорічного матчу на стадіоні в Довгому і вирішили повторити його. Боржава змогла дати бій грізному супернику, заодно поквитавшись за поразку в першому колі 2:0. Обидві команди по ходу матчу пробивали з одинадцятиметрової позначки: довжанці реалізували свій пенальті, а гості – ні.

Середнє залишилося на другому місці та тепер нарівні з ним йде і Севлюш, і Оболонь, з останньою вони грають вже в наступному турі. Боржава обігнала своїх сусідів по району і в кращому настрої буде підходити до іршавського дербі. Прогноз 1:3 виявися не правильним.

ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Бужора» Іршава 3:0

Севлюш впевнено здолав у домашніх стінах іршавчан 3:0. Бужора знову не змогла забити гол у ворота Гринишина, і ця серія триває вже 4 останні матчі. Виноградівці скористалися нагодою наздогнати своїх конкурентів, і тепер за кращого календаря матчів вони можуть залишити позаду себе і Хуст, і Середнє.

Іршава знову опустилася вниз, так як сусіди знизу свої матчі виграли. Прогноз редакції 2:0 майже вірний.

ДЮФК «Мукачево» - ФК «Карпати» Воловець 1:0

Карпати продовжують свою серію із поразок, яка вже триває 7 матчів, хоча в цьому матчі вони виглядали більш ніж достойно. Мукачівцям довелось докласти максимуму зусиль, щоб провести єдиний м’яч у цій зустрічі. Сама гра була спокійною, на середніх швидкостях. Перед командами не стоять якісь високі завдання, тож вони грали в своє задоволення.

Завдяки цій перемозі ДЮФК піднялися в середину таблиці. Наступні матчі ці дві команди проведуть з командами верхньої частини таблиці і навряд чи їм вдасться ще розжитися очками. Прогноз редакції 2:0 майже вірний.

ФК «Оболонь» Хуст - ФК «Поляна» Поляна 1:2

У центральному матчі туру глядачі побачили справжню битву найкращих колективів краю. Поляна продемонструвала неабияку волю до перемоги, попри вилучення гравців один за одним, вони не переставали йти вперед і все ж таки домоглися свого.

Хустяни мали хорошу нагоду вийти переможцем у цій зустрічі і піднятися на друге місце, заодно скоротивши відставання до свалявського лідера чемпіонату, та не забитий пенальті і ще декілька змарнованих гольових моментів знівелювали всі їхні потуги. Тож Поляну можна привітати із завершенням другого кола на першому місці.

Прогноз редакції 1:1 тримався до 87 хвилини матчу.

Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: