Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:10
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
В 13 турі відбулось багато цікавих ігор, які принесли не менш цікаві результати.

В 13 турі відбулось багато цікавих ігор, які принесли не менш цікаві результати.

Впевнена перемога Середнього внесла деяку ясність у подальших розкладах у боротьбі за місця вище четвертого.

ФК «Бужора» Іршава - ФК «Боржава» Довге 1:1

Іршавське дербі пройшло у безкомпромісній боротьбі. Основні події розвернулись у другому таймі, іршавчани першими забили та не змогли втримати домашню перемогу. Тож таким чином вони не змогли перервати свою чотирьохматчеву серію без перемог у матчах з довжанцями і це вже в третьому матчі підряд ці непримиримі суперники не можуть виявити сильнішого (1:1, 1:1, 2:2).

Завдяки цій нічиї Боржава і надалі випереджає своїх сусідів на один пункт.

Прогноз сайту 2:2 вгадав нічию.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Оболонь» Хуст 3:0

Очікування глядачів побачити рівну боротьбу за другу позицію в цьому матчі не виправдалися. Господарі поля з перших хвилин матчу захопили контроль над грою і довели гру до логічного розгрому.

Обидві команди провели протилежні за змістом гри, у Середнього одна з кращих у сезоні, а Хуст повністю провалив цей матч і якби не каркас воріт і збитий приціл у нападників суперника, то рахунок міг би бути непристойним.

Прогноз сайту 1:0 виявився майже вірним.

ФК «Поляна» Поляна - ФК «Карпати» Воловець 2:0

У Поляни не виникло труднощів у грі з відвертим аутсайдером. Мабуть поразка від лідера цього сезону з невеликим рахунком можна вважати успіхом для команди з Воловця. Остання гра другого кола для Карпат із Середнім також буде важким випробуванням та за статистикою волівчани суто домашня команда, оскільки всі свої очки набарали в рідних стінах.

Прогноз редакції 3:0 майже вірний.

ФК «Севлюш» Виноградів - ДЮФК «Мукачево» 1:1

Севлюш мав всі шанси й надалі утримуватись на другій позиції і не відпускати далеко своїх конкурентів за призові місця. Та юні мукачівці не здалися без бою і досить несподівано відстояли нічию.

Підопічні Сільваші здобули чотири пункти в останніх двох матчах і якщо їм вдасться відібрати очки ще й у Поляни, то завершальну фазу другого кола можна буде вважати для них вдалою.

Прогноз 3:1 виявися не вірний.

Тарас Галушка


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 943 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: