Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:51
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Заключні поєдинки другого кола закінчились прогнозовано, окрім гри у Воловці.

Заключні поєдинки другого кола закінчились прогнозовано, окрім гри у Воловці.

Нічия "Середнього" з "Карпатами" повертає інтригу у розподілі місць нижче "Поляни". Свалявцям до бажаного чемпіонства залишилось зробити три кроки.

ДЮФК «Мукачево» - ФК «Поляна» Поляна 0:1

Молоді гравці ДЮФК не тільки не повторили розгромний результат першого кола, а й зуміли добряче попсувати нерви тренеру та гравцям «Поляни». Гості в першому таймі могли встановлювати комфортний для себе переможний рахунок та погана реалізація моментів зробила хід матчу напруженим і цікавим до самого кінця.

Тим не менша найближчий переслідувач свалявців знову втратив очки і тепер розрив складає 12 пунктів. «Поляну» відділяє від ймовірного чемпіонства всього три перемоги, які вони мають здобути вже у третьому колі.

Прогноз 0:2 майже точний.

ФК «Карпати» Воловець - ФК «Середнє» Середнє 0:0

«Карпати» в черговий раз підтвердили свій статус домашньої команди здобувши один пункт в грі з явним фаворитом. Такий самий результат було зафіксовано півроку назад у кубковому поєдинку між цими командами.

Команда з Воловця ще не сильно відстали від своїх сусідів по турнірній таблиці і не погана гра, продемонстрована ними в останніх іграх, надає їм шанс вибратися з самого дна. «Середнє» за відчутним підйомом у матчі з Хустом, знову настав спад. Лише 9 очків у виїзних матчах першого та другого кола, основна причина середнянців вибування з боротьби за золото.

Прогноз 0:2 не вірний.

ФК «Оболонь» Хуст - ФК «Бужора» Іршава 5:1

Іршавчани продовжили свою серію без перемог на виїзді. «Оболонь» будь що намагалась реабілітуватися за провалену гру в Середньому і їй це сповна вдалося, відгрузивши 5 голів у ворота гостей з Іршави.

Це важлива перемога і з турнірної точки зору, тому що наступний матч хустяни грають у Виноградові, де в очній зустрічі буде вирішуватися доля призових місць.

Прогноз 3:1 близький до вірного.

ФК «Боржава» Довге - ФК «Севлюш» Виноградів 1:2

Довжанці хоч і не мали відчутної переваги в матчі, довгий час вели у рахунку. Гості лише ближче до екватору другого тайму зуміли переламати хід поєдинку на свою користь, провівши два голи в останні 25 хвилин матчу.

Осічка «Середнього» допомогла виноградівцям знову зрівнятися з ними по очкам і повернутися в боротьбу принаймні за срібло. В третьому колі вони стартують з хорошої позиції і до того ж приймаючи у себе найближчого переслідувача - «Оболонь».

Прогноз 2:4 майже вірний.

Тарас Галушка


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: