Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:10
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
У другому турі третього кола господарі виявилися вкрай не гостинними, влаштувавши своїм гостям розгроми.

У другому турі третього кола господарі виявилися вкрай не гостинними, влаштувавши своїм гостям розгроми.

Три з чотирьох матчів завершились з рахунком 3:0 на користь господарів (якщо рахувати технічну поразку "Карпат"). Середнянці вдома покуражилися з боржавцями, наколотивши рекордні в цьому сезоні вісім голів.

ФК «Оболонь» Хуст - ФК «Поляна» Поляна 3:0

Навіть найвідвертіші вболівальники «Оболоні» наврядчи могли передбачити такий розгромний результат матчу, хоч і два останні голи були забиті під занавісу гри.

Кожна команда виконувала свої задачі, Хуст завдяки перемозі мав і надалі замикати лідируючий квартет і не відпускати у відрив. «Поляна» свої головні матчі виграла раніше і тепер догравати у спокійному режимі.

Перемога господарів додає ще більше інтриги в боротьбі за інші призові місця чемпіонату.

Прогноз 0:0 не вірний.

ДЮФК Мукачево - ФК «Бужора» Іршава 3:0

Гравці ДЮФК добре підготувалися до цієї гри і вже вдруге переграли вдома іршавчан, цього разу забивши на гол більше. Мукачівці на домашній арені виступають більш впевнено, що і продемонстрували у звітній грі.

Перемога господарів дозволила їм здобути чотирьохочковий відрив від найближчих переслідувачів, а виїзд до Воловця в наступному турі дає змогу розраховувати на чергові три пункти.

Прогноз 1:2 не вірний.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Боржава» Довге 8:0

Абсолютно всі місцеві вболівальники та і гравці на полі прагнули реваншу за виїзну поразку в Довгому, яке стало традиційно не фартовим для середнянців. Глядачі на стадіоні мали змогу побачити гру Середнього близьку до ідеалу. Господарі реалізували майже все, що летіло в сторону воріт «Боржави».

Довжанці грали без декількох гравців основи та все ж таки вони вирішили дотримуватися своєї стартової тактики і не замикатися на своїй половині поля.

Прогноз 3:0 близький до вірного.

ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Карпати» Воловець» +:- (+:-)

Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 826 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: