Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:53
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Напротивагу минулому туру, на цей раз більшість перемог дісталось гостям. Лише в Поляні чемпіони утвердили своє перше місце розгромом.

Напротивагу минулому туру, на цей раз більшість перемог дісталось гостям. Лише в Поляні чемпіони утвердили своє перше місце розгромом.

Свалявці учинили розгром завітавшим до них гостям з Виноградова. Цим скористались середнянці та оболонці, які вигравши свої гостьові матчі, зайняли 2-3 місце.

Один з самих непримітних матчів туру у Воловці виявився найбільш видовищним.


ФК «Поляна» Поляна - ФК «Севлюш» Виноградів 5:0

Програвши розгромно в попередньому матчі у Хусті, свалявці на домашньому стадіоні продемонстрували абсолютно протилежний результат. Більшість м’ячів було забито вже при не рівних складах, оскільки на початку другої половини гри Ломага після повторного попередження пішов раніше всіх відпочивати.

Ця поразка відкинула «Севлюш» на четверте місце, яке вони ще матимуть змогу покинути при зустрічі «Середнього» з «Оболоню».

«Поляна» більш ніж впевненою перемогою продовжує святкувати чемпіонство.

Прогноз 2:2 не вірний.

ФК «Боржава» Довге - ФК «Оболонь» Хуст 0:1

Вже вдруге в цьому сезоні команди грають 0:1 у Довгому. І це цілком задовольняє «пивоварів», які знову увійшли до лідерської трійки.

Довжанці намагалися перервати свою серію без перемог, яка налічує вже чотири матчі та підступний рикошет не дав їм здобути бодай якісь очки.

Прогноз 0:2 вгадав переможця матчу.

ФК «Бужора» Іршава - ФК «Середнє» Середнє 0:4

Як і передбачалось, «Середнє» здобуло перемогу в Іршаві. В першому таймі гості провели лише один гол, всі інші залишивши на другу половину гри.

Середнянці знову піднялись на другу сходинку, змістивши звідти севлюшців, та випереджаючи «Оболонь» лише за різницею голів.

«Бужора» продовжує боротьбу за шосту сходинку із своїми сусідами з Довгого.

Прогноз 0:2 вгадав переможця та виявився вдвічі меншим.

ФК «Карпати» Воловець - ДЮФК Мукачево 4:6

«Карпати» залишаючись на останньому місці продовжують радувати своєю грою, провівши на домашньому стадіоні один з найвидовищніших матчів цього сезону. В минулому турі в Середньому було забито вісім голів, які заходили лише в одні ворота, а тут одразу десять і в обидва.

Перший тайм був за гостями і закінчився скромними 0:2. А далі розпочалося справжнє змагання, хто кого перестріляє.

Волівчани багато пропускаючи, не мало і забивають. Мукачівці набирають за другий десяток очок і впевнено розташувались всередині таблиці.

Прогноз 1:2 вгадав переможця та виявився занадто малим.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 765 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: