Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:01
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
У протистоянні команд з верхньої половини таблиці та нижньої ніяких сенсацій не сталося, а цей тур став найбільш результативним в сезоні.

У протистоянні команд з верхньої половини таблиці та нижньої ніяких сенсацій не сталося, а цей тур став найбільш результативним в сезоні.

Свалявці вдруге поспіль радують домашню публіку феєрією голів. "Середнє" бє рекорди результативності, не помічаючи на своєму полі команду з Воловця. "Севлюш" та "Оболонь" також забивають багато голів не відстаючи від лідерів.



ФК «Оболонь» Хуст - ФК «Бужора» Іршава 3:1

Гості з Іршави так і не змогли перервати свою серію без перемог у виїзних поєдинках. Дивлячись на результати інших поєдинків, гра в Хусті була найменш гольовою в цьому турі.

«Оболонь» завдяки цій перемозі продовжує йти рівно з середнянцями і готується до виїзду у Воловець.

Прогноз 3:0 майже вірний.

ФК «Поляна» Поляна - ФК «Боржава» Довге 6:2

«Поляна» оформила чемпіонство у чудовому стилі, накидавши у двох домашніх поєдинках своїм суперникам 11 голів. Такі рахунки бувають рідкістю для футбольних змагань та для команд, які не грають в обережний футбол і першим ділом думають про атаку, немає нічого не можливого.

Це вже третя звитяга свалявців над «Боржавою», загальний рахунок в цьому сезоні між ними тепер становить 9:2.

Результат на табло ще раз підкреслив про велику різницю між цьогорічним чемпіоном і іншими командами обласного чемпіонату.

Прогноз 3:1 потрібно помножити на два.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Карпати» Воловець 8:1

Господарям трішки не хватило до оновлення рекорду результативності в одні ворота, хоча й такий результат заслуговує похвал, тим більш у другому домашньому матчі поспіль. Але скільки б голів не забивалось, за перемогу дають лише три очки, тому друге місце, з «пивоварами» на хвості, залишається тим максимумом, який є бажаним для середнянців наприкінці сезону.

«Карпати» залишаються однією з найбільш видовищних команд, пропустивши у двох останніх матчах 14 голів, зуміли відповісти п’ятьма.

Прогноз 3:0 вгадав переможця.

ФК «Севлюш» Виноградів - ДЮФК Мукачево 5:1

Виноградівці провівши ударно другу половину гри, не залишили супернику шансів. Господарі перед власними вболівальниками змогли реабілітуватися за ті ж п’ять голів, які довелось виймати з сітки воріт Гринишина у Поляні.

В наступному турі продовжиться протистояння «низів» та «верхів», де ДЮФК прийматиме середнянців, а «Севлюш» поїде у Довге.

Прогноз 4:2 майже вірний.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 989 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: