Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
15:06
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
До закінчення чемпіонату залишилось зіграти 2 тури - чемпіон відомий, а боротьба за друге місце все ще триває.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 19 туру у вищій лізі області.

До закінчення чемпіонату залишилось зіграти 2 тури - чемпіон відомий, а боротьба за друге місце все ще триває.

ФК «Боржава» Довге - ФК «Севлюш» Виноградів 0:0

Підопічні Павла Іванчова хоч і проводять не найкращий свій сезон у році та попсувати нерви лідерам їм вдається добре. Чого тільки коштує мінімальна перемога над "Середнім" - 1:0. Саме цих залікових пунктів не вистачає футболістам з Ужгородщини аби йти на чистому другому місці.

У "Поляни" та "Оболоні" очок вони не відбирали. Та легкими для них ці перемоги назвати складно ("Боржава" - "Оболонь" 0:1, "Боржава" - "Поляна" 0:2).

От і на цей раз можливий претендент на медалі втрачає залікові бали у Довгому. Нульова нічия - це підсумок гри з виноградівцями.

ФК «Бужора» Іршава - ФК «Поляна» Поляна 2:2

Достроковий чемпіон області заключні ігри чемпіонату дограватиме без особливої мотивації. Результативна нічия з іршавцями цьому підтвердження.

Та для "Бужори" кожен заліковий пункт на вагу золота, адже в них йде очне протистояння проти довжанської "Боржави". Два колективи з Іршавщини, які прагнуть бути один вище другого.

ФК «Карпати» Воловець» - ФК «Оболонь» Хуст 0:2

"Пивовари" продовжують крокувати до завоювання медалей в цьому сезоні і завдяки перемозі у Воловці вони стали ще ближчими до них. Щоб не опуститися нижче лідируючої трійки в останніх двох турах їм потрібна ще одна перемога.

"Карпати" після зливи голів в Середньому, вдома поступилися "всього" в два м'ячі. У волівчан ще є теоретичні шанси піднятися з останньої сходинки, але в це мало віриться навіть найзатятішим вболівальникам жовто-синіх.

ДЮФК Мукачево - ФК «Середнє» Середнє 1:5

У Мукачеві паритет у рахунку тримався майже годину та перевага гостей не піддавалась сумніву впродовж всього матчу. В другій половині гри середнянці відгрузили ДЮФК чотири голи, тим самим підтвердивши свої амбітні плани на срібіні нагороди.

Мукачівці вже практично забронювали собі п'яту сходинку в цьому розіграші чемпіонату.

Яромир Лобода, Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1007 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: