Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:19
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 21 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 21 туру у вищій лізі області.

ФК «Бужора» Іршава - ФК «Севлюш» Виноградів 0:4

Іршавська команда не зуміла зупинити «Севлюш» на шляху до бронзових медалей чемпіонату. Як завжди велелюдний стадіон побачив чергову поразку своїх улюбленців. Серія без перемог в 11 матчів залишила «Бужору» на передостанньому місці.

Виноградівська команда зі старту поєдинку почала виконувати поставлену ціль і навіть у меншості не піддавала сумніву забезпечення потрібного результату.

ДЮФК Мукачево - ФК «Поляна» Поляна 1:2

Ці клуби ще перед матчем зайняли беззмінне становище в таблиці. Як і два місяці тому, більш досвідчені полянці здобули мінімальну перемогу в Мукачеві.

Тепер свалявці, які вже досить давно знаходяться в так званій "чемпіонській відпустці", в очікуванні нагородження. Підопічні Сільваші продовжують свої виступи на всеукраїнському рівні у складі молодіжки "Говерли".

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Оболонь» Хуст 1:0

Обидві команди випереджали одна одну останні декілька тижнів. Розвязка мала настати в останньому турі: хтось має дістати максимум з свого положення, а хтось залишиться з нічим.

Сценарій цього над важливого поєдинку був ідентичний останній зустрічі цих команд у Середньому, який завершився 3:0. Та на цей раз реалізація господарів була не найкращою і тому інтрига в матчі залишалась до самого фінального свистка.

Можливо захисні кадрові втрати хустян були більш відчутні в грі, оскільки більшість часу вони проводили біля своїх воріт.

ФК «Карпати» Воловець» - ФК «Боржава» Довге -:+

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 875 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: