Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:03
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 1 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 1 туру у вищій лізі області.

Стартовий тур у Вищій лізі пройшов із середньою результативністю - 2,1 гол за матч. Було зафіксовано дві домашні перемоги, дві виїзні та дві нічиї.

Із дебютантів чемпіонату три очки взяли лиш Берегово.

ФК "Ужгород" - ФК "Тячів" 2:0

Ужгород у прем’єрному матчі не зустрів опору з боку новачків Вищої ліги області. Тотальна перевага у всіх компонентах впродовж всього матчу призвела лише до двох голів, та стільки ж не забитих пенальті.

Екс-тренер Боржави, а тепер рульовий тячівців Іванчов, укомплектував свій новий клуб декількома гравцями, які грали у нього і у Довгому. Видно, що команда збиралась незадовго до першої гри і не виглядає зіграним колективом.

ФК "Берегово" - ФК "Дийда" 2:1

Берегівчани порадували своїх вболівальників, яких зібралось чимало, вдалим стартом у новому сезоні. Команди Тара зіграла грамотно на своїй половині поля, зводячи до мінімуму атакувальний запал гостей. А у другому таймі скориставшись помилкою захисту вийшли вперед. Надалі Берегово грало по рахунку.

Вже в додатковий час команди обмінялись взяттям воріт, та на підсумковий результат це не вплинуло.

Багато хто очікував продовження переможної кубкової ходи дийдівців і у чемпіонаті, та Берегово виявилося серйозним суперником, який не вибачає помилок.

ФК"Боржава" Довге - ДЮФК Мукачево 1:1

Обидва клуби зазнали не значних змін, у порівнянні з минулим сезоном. Сам результат гри був визначений на самому початку гри, коли команди впродовж двох хвилин обмінялись голами. Ближчими до перемоги все ж були більш досвідчені господарі. ФК "Поляна" - ФК "Оболонь" Хуст 0:1

Трансформована Поляна програла вдома міцній команді з Хуста, що ні для кого не стало несподіванкою. Та перемога далася пивоварам досить важко. Гол капітана Браєра, у другому таймі, виявися переможним. Ближче до закінчення матчу господарі залишились у меншості, після вилучення голкіпера і призначення пенальті. Семен Головнич знову проявив свою здатність відбивати удари з точки, але це було єдиним позитивним моментом у грі полянців.

Підбір гравців у команди Кондрі, навряд чи дасть змогу розташовуватися у верхній половині таблиці. Оболонь покращує статистику протистоянь з полянцями.

ФК "Бужора" Іршава - ФК "Севлюш" Виноградів 0:0

Нулі на табло є досить не звичним явищем для зустрічі цих клубів. Очевидно, що іршавчани зуміли добре підготуватися та настроїтися на бронзового сусіда. Ініціатива переходила від одної команди, до іншої. Переможцями у цьому поєдинку стали воротарі, які декілька разів змушені були трудитись у поті чола.

Бужора здобуває перші свої очки, які так важко набирала в минулому ігровому році. Підопічні Білака, у порівнянні з останньою грою проти Ужгорода, трохи здали у створенні та реалізації гольових нагод.

ФК "Бийгань" - ФК "Середнє" 2:3

Переможець першої ліги області минулого сезону не зовсім вдало розпочав чемпіонат. Гості повівши у рахунку, до кінця матчу не дали змоги бийганцям наблизитись до перемоги.

Великобийганці, скоріш за все, ще не повністю адаптувались до більш високого рівня суперників, ніж у Першій лізі. Команда Вайданича не може виграти у трьох матчах поспіль, що може свідчити про міні кризу.

Середнянці ж продовжують демонструвати атакуючий футбол, який так подобається вболівальникам.

Лише одного голу не вистачило цим суперникам, щоб повторити результат у Зимовій першості.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1066 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: