Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:16
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 3 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 3 туру у вищій лізі області.

ФК «Берегово» – ФК «Тячів» – 0:2

Досить несподівано закінчився двобій новачків цього сезону. У тячівців значились дві поразки на старті, та у Берегові вони зуміли скористатися помилками свого суперника і здобути прем’єрну перемогу. Обидва голи на рахунку ужгородських легіонерів Дудури та Предчука.

Таким чином, Тячів наздогнав берегівчан у турнірній таблиці.

ФК «Боржава» (Довге) – ФК «Ужгород» – 0:1

Не дивлячись на розгромну поразку у попередньому турі, довжанці на домашньому стадіоні показали більш змістовний футбол. Команда Іваниці у минулому сезоні не змогла здобути очки на цьому полі, програвши 1:0. Та й тепер ужгородці не змогли втілити свою перевагу у цифри на табло.

В цілому, досить нервова гра, все ж закінчилась перемогою фаворита, які в середині першого тайму зуміли забити єдиний гол у поєдинку.

ФК «Поляна» – ФК «Дийдо» – 0:0

Молода свалявська команда зуміла відстояти на своєму красені-стадіоні нічию. У дийдівців, після програного кубкового фіналу, як бачимо, збився приціл.

Обидві команди продовжили свої безпрограшні серії у чемпіонаті до двох матчів. Втрата очок у Поляні, залишає Дідово у середині таблиці.

ФК «Бужора» (Іршава) – ДЮФК «Мукачево» – 2:3

Гра в Іршаві виявилась щедрою на голи. Мукачівці являють однією з трьох команд, яка має нуль у графі поразок, після трьох турів. Бужора на власному полі відкрила лік своїм голам у цьому сезоні, та навіть двох м’ячів виявилось не достатньо для перемоги.

Підопічні Сільваші завдяки цій першій перемозі піднялись на п’яту сходинку.

ФК «Бийгань» – ФК «Оболонь» (Хуст) – 4:0

Великобийганці перемагають вдруге поспіль і піднімаються одразу на третє місце. Пивовари, в свою чергу, перервали свою переможну серію з двох матчів. Поразка з таким великим рахунком є досить рідким явищем, для хустської команди. Та очевидно, що сили на полі були не рівними.

ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» – 1:0

Срібний та бронзовий призери минулого сезону зійшлися у центральному поєдинку третього туру. Команди грали обережно, з оглядкою на власні ворота. Та впродовж матчу, ближчими до перемоги були господарі, які одного разу зуміли пробити Василя Козара. Севлюш гідно відповідав своїми контр випадами, однак для здобуття очок їм не вистачило футбольної фортуни.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 906 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: