Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:03
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 4 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 4 туру у вищій лізі області.

ФК "Ужгород" - ФК "Поляна" 7:0

Зустріч команд, які довгий час ведуть боротьбу за найвищі місця, не міг не викликати ажіотаж. Та гра в цілому і результат виявився шокуючим для свалявців. Кондря граючи з грізним суперником не став «виганяти автобус» перед своїми воротами, а не відходячи від традицій діючих чемпіонів, грав у відкритий футбол. Господарі зуміли повністю скористатися вільними зонами та перевагою у швидкості та класі гравців.

На старті сезону ужгородців не зупинити.

ФК "Берегове" - ФК «Боржава» (Д) 1:2

Досвідчені прогнозисти давали довжанцям мізерні шанси на здобуття очок у Берегові. Та вже з самого початку, хід поєдинку пішов за зовсім іншим сценарієм. Цьому посприяв найшвидший гол у цьому сезоні, а точніше автогол, захисника берегівчан Скакуна.

Господарі могли заробити хоча б один пункт, та втрата концентрації у додатковий час, вартувала їм залікового балу.

ФК "Оболонь" (Х) - ФК "Середнє" 3:1

Хуст продовжив свою вдалу серію домашніх ігор проти середнянців. Звітна перемога дозволила підопічним Браєра зрівнятися по очкам із виноградарями, і ділити ще з двома командами другу сходинку.

Команда Фанти відкрила лік своїм поразкам у новому сезоні. Але й надалі залишається на лідерських позиціях.

ДЮФК «Мукачево» - ФК "Бийгань" 0:2

Найбільш цікавий матч туру, пройшов за безкомпромісної боротьби, без відчутної переваги однієї з сторін. Гра тримала у напрузі, вболівальників обох команд, до самого фінального свистка.

Перемогу бийганцям приніс, кращий бомбардир поточного чемпіонату, Іван Жаренко, забивши в кожному з таймів по голу і довівши всій бомбардирський багаж до 4 голів. Мукачівці зуміли дати бій гостям з Берегівщини, і тільки бездоганна гра голкіпера Івана Ковача, зберегла вікторію для Бийгані.

ФК "Дийдо" - ФК "Бужора" (І) 3:0

Дийдо перервало свою двоматчеву гольову засуху і відгрузило іршавцям три голи. Тож підопічні Гіді продовжують наздоганяти квартет, який йде попереду.

Бужора продовжує свою серію без перемог до 4 матчів та із пропущеними м’ячами – до трьох ігор.

ФК "Тячів" - ФК "Севлюш" (В) 0:1

Виноградівці записують на свій рахунок першу звитягу у цьому чемпіонаті. Для цього їм потрібно було відвідати з візитом тячівський стадіон, де відбувся прем’єрний показ обласних ігор.

Тячів був близький до нічиєї, та їм не вистачило якихось 8 хвилин, для збереження нульового результату. Таким чином, команда Білака випереджає свого суперника по цьому туру, осідаючи у середині таблиці.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1205 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: